Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde büyük ayıp ortada dururken, Özge Özpirinçci’nin nezaketi de anlamlı oldu!

Aile dizisinde büyük ayıp ortada dururken, Özge Özpirinçci’nin nezaketi de anlamlı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2023 yılında izleyicilerle buluşacak olan diziler arasında çok önem verilen Aile projesi bir başka olacak. Çünkü başrolde Kıvanç Tatlıtuğ var ve ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor.

Hayranlarının heyecanla beklediği Kıvanç Tatlıtuğ’a Aile dizisinde partnerlik yapacak olan ismin Özge Özpirinçci olacağı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Hatta oyuncunun rol için yeniden İstanbul’a dönüş yaptığı ve kızı Mercan’ın doğumundan sonra da yeni proje için bir hayli istekli olduğu ifade edilmişti.

Ancak daha sonra yapım ekibi Özge Özpirinçci’den vazgeçerek, Devin isimli psikolog karakteri için Seranay Sarıkaya ile anlaştı. İşte bu durum Özpirinçci’nin hayranlarını hem üzdü hem de kızdırdı.

Sosyal medyada da yapılan eleştirilerde oyuncu ile anlaşılmış olmasına rağmen daha sonra rolün Serenay Sarıkaya’ya verilmesi bir ayıp olarak nitelendirilmişti.

Aile dizisinde büyük ayıp ortada dururken, Özge Özpirinçci'nin nezaketi de anlamlı oldu! 7

Özge Özpirinçci de bir süre magazin gündeminde bu konuyla yer aldı ama hiç de açıklama yapmadı. Yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın doğum gününe katılan ve sonrasında konuyla ilgili soruyu yanıtlayan oyuncu, şöyle konuştu: “Proje olması gerektiği gibi oldu. Hayırlısı oldu. Kısmet bu işler.”

Ünlü oyuncu yapılan yanlışa rağmen konuyu hiç uzatmayı ve başka yere çekmeyi düşünmeden durumu kabullenen ve kısmet olmadığını söyleyerek de nezaketini ortaya koyan bir tavır takındı. Özpirinçci bu tavrı ile olgunluk sergilemiş oldu.

2023 yılında yeniden setlerde yer almak istediğini de ifade eden oyuncu, “Daha bir şeye başlamadım. Ufak ufak projeler geliyor. Yeni senaryolar okuyorum. İnşallah güzel bir şey bulacağım” diye konuştu.