Ana sayfa TV Programları Aileler Yarışıyor yarışmasına İtalyan aile damgasını vurdu

Aileler Yarışıyor yarışmasına İtalyan aile damgasını vurdu

tarafından ker_def

Aileler Yarışıyor’un 19 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 169. bölümünde bir ilk gerçekleşiyor, aynı çekirdek aileden 10 kişi birbirine karşı yarışıyor. Yapımcılığını Staff Film’in üstlendiği, gündüz kuşağının izleyiciye neşe veren tek programı “Aileler Yarışıyor”a İtalyan ailesi damgasını vurdu. İçlerinde yıllar önce Sihirli Annem dizisinde Kerem rolünü oynamış Michelle Cedolin’in de bulunduğu 7 kardeşin birbirleriyle mücadele ettiği yarışmada turşu limondan mı yoksa Sirkeden mi olur iddiası eğlenceli sahnelere ve kahkahalara sebep oldu.

İtalyan asıllı ailenin annesi Elena ve babası Antonio’nun kaptanlığında ikiye bölünen ve karşılıklı yarışan aileden hangisi galip gelecek, evde anne mi yoksa baba mı daha baskın?

GÜNDÜZ KUŞAĞININ TEK EĞLENCESİ AİLELER YARIŞIYOR… HAFTA İÇİ HER GÜN SAAT 13.00’DE TRT1’DE

Milyonların tutkuyla izlediği kahkaha tufanı Aileler Yarışıyor, Ufuk Özkan’ın sunumuyla birbirinden eğlenceli yeni etapları ve renkli yarışmacılarıyla evlerinizi şenlendirmeye devam ediyor. Bol kahkahalı yeni bölümleriyle Aileler Yarışıyor hafta içi her gün saat 13.00’de TRT1’de…

Her yaştan seyircinin izlediği, eğlence ve rekabetin en sevilen adresi Aileler Yarışıyor kazanan aileye 10.000 TL ödülüyle hafta içi her gün 100 kişiye sorduğu soruların yepyeni cevaplarını yarışmacılarına soruyor.

KÜNYE

Yapımcı: Eyüp Üstün

Sunucu: Ufuk Özkan

Yönetmen: Erdal Demirci

Yapım Şirketi: Staff Film / 0 212 267 29 30