Ana sayfa Sosyal Medya Akıl karıştırıcı, heyecanlı, sürprizli! Uğur Güneş’e göre Bir Zamanlar Çukurova tahmini!

Akıl karıştırıcı, heyecanlı, sürprizli! Uğur Güneş’e göre Bir Zamanlar Çukurova tahmini!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonuna başladı. Hem de ne başlamak. Adeta fırtına estirdi desek yeridir. Hem hikayenin savrulan yanları ile hem yeni karakterleriyle hem de reytingleriyle atv’nin dizisi çok iyi performanslar sergilemeye devam ediyor.

Mucize Doktor ile adeta kafa kafaya yarışan Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonda daha heyecanlı olmakla kalmadı, ekran başındaki izleyicilere sürprizlerle de geldi…

Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın katıldığı ekip, kendi hikayeleri ile gelen yeni karakterlerle daha da güçlendiklerini düşünüyor. Dizi TV programına açıklama yapan Uğur Güneş’e göre 3. sezon çok farklı olacak.

Dizide Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş, “Daha heyecanlı, daha akıl karıştırıcı, daha sürprizli hikayeler var. Biz de tam olarak bilmiyorum ama duyumlarımız öyle. Tabii ki de artık yavaş yavaş Yılmaz gerçekleri öğrenmeye başlayacak. Öğrenmeye başladıktan sonra da ne yapacağını bilmiyorum, senaryoyu göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Uğur Güneş, dizinin yeni oyuncularının da gelişinin önemine işaret etti. Oyuncu, ” Çok güçlü oyuncular ekibe katılan arkadaşlar da. Tanıdığım insanlar zaten. Aramıza hoş geldiler” dedi.