Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kimse ne olacağını tahmin edemeyecek! Murat Ünalmış, atv’deki dizisini göklere çıkardı!

Kimse ne olacağını tahmin edemeyecek! Murat Ünalmış, atv’deki dizisini göklere çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’nın Demir’i olarak son dönemde öne çıkan ünlü oyuncu Murat Ünalmış, yeniden sette arkadaşları ile buluşmaktan memnun. Adana’da çekimleri devam eden dizinin 3. sezonu da başarılı bir şekilde devam ediyor.

Dizinin ekibi yeni gelişmelerden son derece memnun. Özellikle de kısır döngüye girmeye başlayan hikayenin yeni detaylarla güçlenmesi ve daha akıl karıştırıcı, sürprizlerle dolu yanların artması Murat Ünalmış gibi tüm oyuncuları etkiliyor.

Demir karakterinin dizide çok baskın bir rolü var ve Murat Ünalmış da başarılı performansı ile dizi izleyicilerinden büyük takdir görüyor. Ünlü oyuncu, 3. sezon için de çok iddialı konuştu.

Dizi TV’ye açıklamada bulunan Murat Ünalmış, şunları söyledi: “Çok sürprizi kaçmasın ama Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonu kimsenin tahmin etmediği bir 3. sezon olacak, biz de heyecanla bekliyoruz. Seyircinin büyük bir bölümünün memnun olacağı bir senaryo gelecek diye düşünüyorum.”