Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, haftalardır sosyal medyada rakiplerini ezip geçiyor! Onu Seyit Yaran’ı tahtıntan etti ama durum değişmekte!

Akın Akınözü, haftalardır sosyal medyada rakiplerini ezip geçiyor! Onu Seyit Yaran’ı tahtıntan etti ama durum değişmekte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tuzak dizisi henüz ekrana gelmeye başlamadan önce Akın Akınözü, sosyal medyada bir anda ‘en popüler erkek oyuncular’ tablosunda yer almaya başlamıştı. Dizide oynayacağının öğrenilmesinin ardından hayranlarının büyük destek verdiği oyuncu, Tuzak dizisinin ilk bölümüne bir kaç hafta kala daha çok konuşulmaya başlanmıştı.

Akın Akınözü hayranlığı, çok başka bir noktada! Hercai’de oynadığı Miran karakteri ile büyük kitleler tarafından tanındı oyuncu. Özellikle dizinin pek çok ülkeye satılmasının ardından, dünyadaki hayran sayısını da giderek arttırdı Akınözü. Öyle ki oyuncuyu gündemde tutan, popülerliğinin kaybettirmeyen bir hayranlıkla takip ederek Akın Akınözü’nün yeni projelerini heyecanla bekleyen yabancı hayranları yorumlarıyla dikkat çektiler her paylaşımında.

Akın Akınözü’nün Bensu Soral ile partner olduğu tv8’in dizisi Tuzak’ın ekrana gelmeye başlamasının ardından da sosyal medyada düzenli olarak her hafta yapılan ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ tablosunda durum hızla değişti! Akın Akınözü, 3.-4. sıralarda dahil olduğu tabloda, dizinin başlaması ile birlikte ilk sıraya yükseldi!

Akın Akınözü, haftalardır sosyal medyada rakiplerini ezip geçiyor! Onu Seyit Yaran'ı tahtıntan etti ama durum değişmekte! 9

Üstelik aylardır zirvede olan ve sosyal medyanın gündeminden düşmeyen genç oyuncu Onur Seyit Yaran’ı tahtından etmeyi başardı Akın Akınözü! Yaran, bir kaç sıra gerilese de Adba.tv’nin 7-13 Aralık tarihlerini kapsayan süre içinde yaptığı araştırmaya göre artık 2. sırada.

Akın Akınözü, haftalardır sosyal medyada rakiplerini ezip geçiyor! Onu Seyit Yaran'ı tahtıntan etti ama durum değişmekte! 10

Akın Akınözü, 81 bin 500 ileti ile haftanın en popüler erkek oyuncusu olurken, Onur Seyit Yaran da arayı iyice kapatmaya başladı! Oyuncu, 62 bin 800 paylaşım ile zirve yarışında Akınözü’nü zorlayacak gibi görünüyor! Onları takip eden Yemin dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan ise 2. ya da 3. sırada yer alarak dikkatleri çekiyor! Ceyhan’ın 3.lüğünü zorlayan isim ise Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlara gelen Alp Navruz!

Akın Akınözü, haftalardır sosyal medyada rakiplerini ezip geçiyor! Onu Seyit Yaran'ı tahtıntan etti ama durum değişmekte! 11

Listenin bir başka sürpriz ismi de Engin Altan Düzyatan! Çöp Adam dizisinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte diğer oyuncuları atlayarak listeye orta sıralardan giriş yaptı! Bu hafta 5. sırada yer alan oyuncuyu genç kuşak isimlerde Haktan Zavlak takip ediyor! Yalı Çapkını ile çok konuşulan Mert Ramazan Demirde 7. sırada. Murat Yıldırım 8., Recep Usta 9. ve Barış Arduç da bu hafta tabloda 10. sırada yer almakta.