Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin tahtını Çöp Adam dizisi sarstı! Sosyal medyada çekişme büyük!

Tuzak dizisinin tahtını Çöp Adam dizisi sarstı! Sosyal medyada çekişme büyük!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları ekrana gelen diziler, reytingde kıyasıya bir mücadele verirken, diğer dizilere oranla daha fazla rakiple karşılaşmak durumunda kalıyorlar! Aynı akşam ekranda 6 dizi birden yayınlanmakta. Bu diziler arasında bazıları reytinglerde rakiplerine meydan tanımazken, sosyal medyada ise durum değişiyor!

atv’nin dönem dizisi Kuruluş Osman, reytingleriyle Çarşamba akşamlarının galibi olarak ilk sırada yer almakta. Dünya kupası maçları nedeniyle reytingdeki tablo bir sıra değişmiş olsa da Kuruluş Osman, aynı akşam yayınlanan diğer 5 diziyle zirve yarışında hep önde.

Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisi Salı gününe alınsa da yerine Hayatımın Şansı dizisi geldi. Bu diziyle birlikte Star TV’de Çöp Adam, tv8’de Tuzak, TRT1’de Kasaba Doktoru ve Kanal D’de O Kız dizileri Çarşamba akşamları ekrana geliyor.

Tuzak dizisinin tahtını Çöp Adam dizisi sarstı! Sosyal medyada çekişme büyük! 9

Çöp Adam dizisi, 3. bölümüyle de ekranda iddialı bir yapım olduğunu ortaya koyarken, reytingde ilk 10 tablosunda O Kız dizisi ve Hayatımın Şansı dizileri de yer alırken Tuzak ve Kasaba Doktoru dizileri hiçbir kategoride bu tabloda yer alamadı.

Fakat sosyal medyada reytinglerden çok farklı bir durum yaşanıyor! Özellikle Çöp Adam dizisi yayınlanmaya başlamadan önce günün en çok konuşulan, en popüler dizisi Tuzak oluyordu. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı söylentilerinden sonra Acun Ilıcalı’nın açıklaması ile devam edeceği öğrenilen dizinin yayın saati de ileriye alınmıştı. Ancak bu hafta biraz daha reytingleri yükselen dizinin yine 20:00’de yayınlanacağı öğrenildi.

Tuzak dizisinin tahtını Çöp Adam dizisi sarstı! Sosyal medyada çekişme büyük! 10

Tuzak dizisi, sosyal medyanın zirvesini uzun zaman korurken, Çöp Adam’ın gelişi ile tahtı kaptırdı! Bu hafta da Çöp Adam dizisi, sosyal medyada 108 bini geçen ileti sayısı ile birinci sırada.

Tuzak dizisinin tahtını Çöp Adam dizisi sarstı! Sosyal medyada çekişme büyük! 11

Adba.tv’nin 14 Aralık tablosunda Tuzak dizisi de 88 binin üstünde paylaşım ile 2. sırada. Reytinglerin birincisi Kuruluş Osman ise sosyal medyada biraz daha zayıf kaldı. Hayatımın Şansı dizisi ise ilk bölümüyle sosyal medyada 4. sıraya yerleşirken, Kasaba Doktoru 5. ve O Kız dizisi de 6. sırada…