Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nün son bölümdeki tekme sahnesiyle dalga konusu oldu! Ancak o sağlam duruşunu hiç bozmadı!

Akın Akınözü’nün son bölümdeki tekme sahnesiyle dalga konusu oldu! Ancak o sağlam duruşunu hiç bozmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu’nun başrol oyuncusu Akın Akınözü son bölümdeki tekme sahnesiyle sosyal medyada gündem konusu oldu. Sahneyle ilgili yapılan esprili paylaşımlar herkesi güldürdü. Yakışıklı oyuncu da bu konuda hiç yanıt vermeyerek sağlam duruşuyla hayranlarından puan topladı.

Kaderimin Oyunu dizisi düşük reytinglerine rağmen yurt dışında gördüğü ilgi sebebiyle yayınına devam ediyor. Yurt dışındaki bu başarıda en büyük pay hiç kuşkusuz dünyada çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan başrol oyuncusu Akın Akınözü. Yakışıklı oyuncu Hercai dizisinin yurt dışındaki büyük başarısının ardından hayran kitlesini katbekat artırmıştı.

Akın Akınözü, Kaderimin Oyunu dizisinin son bölümünde Öykü Karayel ile çok duygusal bir sahne çekti. Bu sahnede Akın Akınözü hem ağlıyor hem de sinirliydi. Sahnenin ilerleyen dakikalarında Akın Akınözü kocaman bir tekme atıyordu.

İşte bu tekme sosyal medyada espri yağmuruna tutuldu. Özellikle bir dizi izleyicisinin yaptığı video herkes tarafından paylaşıldı. Videoda Akın Akınözü bir manga serisi olan Tsubasa karakterine benzetildi ve tekmesiyle sanki futbol oynuyor gibi gösterildi.

Video herkes tarafından büyük ilgi gördü. Bu sahneyle ilgili birçok kişi esprili paylaşımlar yaptı. Ancak Akın Akınözü bu yorumlardan bırakın olumsuz etkilenmeyi hayranlarının takdirini bile kazandı. Yakışıklı oyuncu esprilere hiç yanıt vermeyerek ve sağlam bir şekilde durarak büyük puan topladı.

Kısa süre önce Kaderimin Oyunu dizisi hakkında final yapacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bu iddianın hemen ardından yayıncı kanal Star TV, dizinin final yapmayacağını, hatta ikinci sezon anlaşmasının imzalandığını duyurmuştu. Dizinin yayıncısı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.