Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisindeki Büşra Develi ile Şükrü Özyıldız’ın enerjileri bir harika!

Akıncı dizisindeki Büşra Develi ile Şükrü Özyıldız’ın enerjileri bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 2020-2021 sezonunda yep yeni bir dizi izleyicilerle buluşacak. Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide bir araya gelen Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi, aradan geçen yılların ardından bir kez daha aynı sette yer alacak.

Bu sefer iki ünlü oyuncu Akıncı isimli dizinin başrolünde ve yapımı sırtlayacak olan starlar olarak yer alıyor… 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi döneminde kariyerlerinin başlarında olan ikili şimdilerde tecrübelerini ortaya koyarak Akıncı dizisinin başarısı için ter dökecek.

atv’nin yeni yayın dönemi için hazırladığı tanıtım filminde de rol alan ikili birbirlerine ne kadar yakıştıklarını da sergilemiş oldu. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi hayranları, sabırsızlıkla Akıncı dizisinin başlamasını bekliyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlara bakılır ise izleyiciler bu yeni dizi çiftini çok beğendi… Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin atv’nin tanıtım filmindeki enerjileri de iyi bulundu ve övgü dolu yorumlar yapıldı. İki ünlü ismin de en son 2018 yılında ekranda dizilerle yer aldığını ve 2 sezondur televizyonda yer almadıklarını hatırlatalım.

İşte atv’nin dikkat çeken tanıtım filmi:

Akıncı dizisinde oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekici… Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler, Didem İnselel, Deren Talu, Serhat Onat, Atakan Hoşgören, Sermet Yeşil, Ayça Erturan, Savaş Alp Başar, Berrin Arısoy gibi oyuncular dizide rol alacak.