Ana sayfa Dizi Arşivi Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Akrep, 1441 Productions yapımı, yönetmeliğini Gökçen Usta’nın yaptığı, senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi iki güçlü oyuncunun başrolünde yer aldığı Akrep dizisinin hikayesi de izleyicilere çok ilginç geldi. Anne – kızın yıllar sonra buluşmasının bir intikam öyküsüne dönmesi, fazla rastlanan örneklerden birisi değil. Akrep, oyunculuk performansları ile daha çok konuşulan, hikayesi sert ve ağır dram içeren bir dizidir…

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: 1441 Productions
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2020
Mekan: İstanbul, Kocaeli
Süresi: 120 dakika
Müzik: Saki Çimen
Başrol: Demet Akbağ, Evrim Alasya
Oyuncular: Yusuf Çim, Bekir Sıtkı Aksoy, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Esila Umut.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/akrepdizi1
Instagram: https://www.instagram.com/akrep.dizi/
Facebook: https://www.facebook.com/Akrepdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PrghzrgPiyY
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/akrep

TÜM HABERLER:

Akrep dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Akrep dizisi, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini anlatıyor. Deneyimli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi başlar başlamaz aldığı reytinglerle de konuşuldu. İyi sonuçlarla ekrana başlayan, ancak ikinci bölümden itibaren reytinglerde biraz düşme yaşayan Akrep, güçlü bir hikayesi ve etkileyici oyunculukları ile öne çıktı.

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

HİKAYESİ:

Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur!

Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan’ın sahip olduklarının peşindedir!

Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terk ettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! Ferda’yı hapishaneden kurtarmak için dinleyen Ayşem’in de Ferda’nın ve kızı Merve (Müge Su Şahin)’nin hayatına bir bomba gibi düşmesi an meselesidir!

Emgen Ailesi’nin torunları Duru (Aslı Melisa Uzun),Şahin (Taha Baran Özbek) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Perihan ve Ferda’nın savaşının ortasında kalacaktır. Bu savaş, Ferda’nın komşusu İpek (Esila Umut) ve Aras’ın (Yusuf Çim) hayatını da tamamen değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına sürükleyecektir.

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Demet Akbağ (Perihan)
Evrim Alasya (Ferda)
Yusuf Çim (Aras)
Bekir Sıtkı Aksoy – Fikret Gürsoy
Taha Baran Özbek (Şahin)
Müge Su Şahin (Merve)
Esila Umut (İpek)
Başak Daşman – Berna Gürsoy

MEKANLAR:

Akrep dizisinin çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesinde yapılıyor. Dizinin bazı sahneleri ise İstanbul’da bulunan Büyükçekmece gölünde çekiliyor. Ayrıca Beykoz’da bulunan eski bir kundura fabrikası da film platosu olarak kullanılıyor ve dizinin iç mekan çekimleri burada yapılıyor. Bazı sahneler ise Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki dizi platolarında çekiliyor.

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

JENERİK:

Akrep dizisinin müzikleri Saki Çimen’e ait. İhanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir ‘Akrep’ dövüşünde, iki kadın arasındaki amansız mücadeleyi ekranlara taşıyan dizinin jenerik müziği de etkileyici melodisi ile dikkat çekiyor.

FRAGMANLAR:

Akrep dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Aralık ayında yayınlandı. İlk görüntüler ilgi gördü ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Akrep dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Akrep dizisinin 1.sezonu 11 Aralık 2020 Cuma günü başladı. Dizi her Cuma saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Akrep dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

İstanbul ve Kocaeli’de çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Aşağıda bu görüntülerden bir kısmını izleyebilirsiniz.

ASLI MELİSA UZUN’DAN BÜYÜK BAŞARI

‘Akrep’te Duru karakterine hayat veren Aslı Melisa Uzun, Almanya’nın fenomen dizisi ‘Verbotene Liebe’nin yeniden çekilen versiyonunda da rol aldı. Genç oyuncu, Bobbi Atakan karakteri ile Almanya’daki izleyicinin karşısına çıkacak!

1995-2015 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören dizinin yeni bölüm çekimleri temmuz ve ekim ayları arasında Almanya’nın Düsseldorf ve Köln şehirlerinde ile Belçika’da yapıldı. Dizide Aslı Melisa Uzun, Heinz Hoenig, Stephanie Japp, Jo Weil, Frederik Götz, Sina Zadra, Lennart Betzgen ve Livia Matthes gibi ünlü isimlerle birlikte kamera karşısına geçti.

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 16

DEMET AKBAĞ YILLAR SONRA TELEVİZYONA DÖNDÜ

Uzun süredir bir projede yer almayan sinema, tiyatro ve televizyon ekranlarının başarılı ismi Demet Akbağ Akrep dizisi ile ekranlara geri döndü. Usta oyuncunun ‘Perihan’ karakterini canlandırdığı diziyle ekranlara geri dönmesi sosyal medyada da yankı uyandırdı. Akbağ’ın Instagram hesabından yaptığı dizi ile ilgili paylaşımlarına aralarında Tarkan’ında bulunduğu pek çok sanatçı dostu ve hayranları ‘özlemiştik’ yorumunu yaptı.

Akrep Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 17