Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin’in hayatı artık çok farklı olacak!

Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin’in hayatı artık çok farklı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle 4 sezon buluşan Savaşçı dizisinde başrolde yer alan isimlerden birisi de Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin olmuştu… Beni Affet isimli dizi ile ünlenen Gaye hanım, sette partneri Deniz Evin ile yaşadığı aşkı mutlu bir evliliğe dönüştürerek de hayat arkadaşını bulmuştu.

Aradan geçen yılların ardından Gaye Turgut Evin’den bebek haberi geldi… Savaşçı dizisine 5. sezon öncesinde veda eden, en son TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun isimli dizide kısa bir süre rol alan Evin, şimdilerde anne olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kocası Deniz Evin ile birlikte sokakta kameralara yakalanan Gaye Turgut Evin, mutluluğunu yansıttı. Deniz Evin, bebek alışverişine çıktıklarını eşinin karnına dokunarak ifade etti.

Gaye Turgut Evin, bebeğinin büyüdüğünü ve nazardan saklamak için de geç açıkladıklarını ifade etti. Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu da ifade eden çift, heyecanlarını her hallerinden sergiliyordu.

Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin'in hayatı artık çok farklı olacak! 7

Pandemi nedeniyle çok fazla dışarı çıkmak istemediklerini belirten Deniz Evin, doğumun da yaklaşmakta olduğunu ifade etti. Gaye hanım, bebekleri için düşündükleri bir isim olduğunu ama henüz kesin karar vermediklerini, belli olunca da duyuracaklarını vurguladı.

Gaye Turgut Evin, “Aileye de çok geç söyledik. Onlarla da fazla görüşemedik bu süreçte. Fotoğraf çekimi ve bebeğe de giysi bakmak için alışverişe geldik” diye konuştu.

7 aylık hamile olan ünlü oyuncu, bebeği için şimdilik sosyal medya hesabı düşünmediklerini vurguladı. Deniz Evin, çocuğunun buna büyüyünce kendisinin karar vermesini arzu ettiklerini ifade etti.

Hamileliğinde 28. haftaya giren oyuncu, mümkün olduğu kadar dışarı çıkmadan, bu zamanı evde geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Oyuncu, “Nazardan çok korktuğum için, kendim bile uzun süre kabullenmedim” diyerek de dikkatleri çekti.