Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisini seyirci ipten alacak, Star TV’nin diğer dizisi için umutlar tükendi!

Akrep dizisini seyirci ipten alacak, Star TV’nin diğer dizisi için umutlar tükendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay- Star TV’nin önceki hafta gün değişikliği yaptığı Akrep dizisinin akıbeti merak konusu olmuştu. Cuma akşamlarını Seni Çok Bekledim isimli yeni diziye kaptıran Akrep, artık perşembe akşamları yayınlanıyor. Dizinin 9. yeni bölümü de dün akşam ekrandaydı.

Evrim Alasya ve Demet Akbağ ikilisinin oyunculuk resitaline sahne olan heyecanlı sahneleri ile dikkat çeken Akrep dizisi, geçen hafta yeni gününde aldığı düşük reytinglerle şoke etmişti. Cuma akşamları kemik bir izleyici yakalayan ama bu izleyicileri yeni güne taşımakta zorlanan Akrep’in bu haftaki reyting sonuçları da çok merak ediliyordu.

Özellikle AB ve ABC1 gruplarında toparlanacağını 3’lü reytingleri ile ortaya koyan Akrep dizisi için izleyicilerin bu yapımdan vazgeçmek istemediği anlaşılıyor. Dram yapımı olan Akrep, heyecanlı hikayesi ile yeni gününde yükseliş sergileyince kurtuluş umudu da doğdu. Zaten yapımın 4-5 arası reytingler alması hiç de zor değil. Cuma akşamları da bunu başarıyordu. Star TV şayet zaman tanır ise Akrep dizisi reytinglerini düzeltebileceğinin mesajlarını dün akşam verdi.

Akrep dizisini seyirci ipten alacak, Star TV'nin diğer dizisi için umutlar tükendi! 7

Dizi totalde 20. sırada yer alırken, AB ve ABC1 gruplarında ise 14. olabildi. Elbette ki çok iyi sonuçlar değil, ancak düzelme umudunun da belirdiği ortada. Oysa ki perşembe akşamları ortalama sonuçlar alabilen Sol Yanım dizisi, yeni günü çarşambada reytinglerini bir türlü toparlayamadı.

Star TV’nin adeta ateşe attığı Sol Yanım, son iki bölümde 2’li oranlarla alarm zillerini çalmaya başlamıştı. Akrep ise daha şanslı ve daha tutkulu izleyici grubuna sahip.

Akrep dizisinin yayına devam etmesi biraz da Star TV’nin ne kadar süre tanıyacağı ile ilgili. Kırmızı Oda’daki Meliha’dan sonra Evrim Alasya, Ferda karakteri ile de ekranda iz bırakmaya başladı.

Mimikleri, jestleri, güçlü oyunculuk yetenekleri ile Alasya, Demet Akbağ ile birlikte Akrep dizisiyle hayranlık uyandırıyor.