Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara’ya Aslı Tandoğan geldi ama hemen gidecek!

Menajerimi Ara’ya Aslı Tandoğan geldi ama hemen gidecek!

tarafından ker_def

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star TV’de ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünün ünlü konuğu ise Aslı Tandoğan olacak. Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu, sadece tek bölüm olarak yapımda yerini alacak.

7 Şubat Pazar akşamı Menajerimi Ara dizisinde 24. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Çınar, ajanstaki muhbirin peşine düşerken, Feris, yeni öğrendiği sürpriz gerçekle baş etmeye çalışır. Bir yandan Mayda’yla boşanma sürecini tek başına kaldırmaya çalışan Kıraç, bir yandan da bir oyuncusunun sette çıkardığı krizleri çözmeye çalışır.

Dicle ve Barış ilişkilerini saklamakta giderek zorlansalar da Barış’ın geçmişine yapacakları küçük bir yolculukla aşklarının tadını çıkarmaya devam ederler. Feris ve Dicle oyuncuları Aslı Tandoğan’ı içine düştüğü zor durumdan kurtulmak için ellerinden geleni yaparken ilginç yollara başvururlar.

Menajerimi Ara'ya Aslı Tandoğan geldi ama hemen gidecek! 7

Bir süredir ekranda görünmeyen Aslı Tandoğan, hayranları ile buluşacak ve performansı da merakla takip edilecek.

Feris’in alacağı karar merakla beklenirken bir anda öğrendiği gerçek şok etkisi yaratır. Dicle ve Barış için her şey yolunda giderken sürpriz bir ismin ilişkilerini öğrenmesi onlar için her şeyi değiştirecektir.

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.