Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinin reytingleri kesin yükselir, öyle bir bölüm geliyor ki…

Akrep dizisinin reytingleri kesin yükselir, öyle bir bölüm geliyor ki…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 9 bölümü yayınlanan, gerilimli sahneleri ile dikkat çeken Akrep dizisi, Star TV ekranında ekranda kalma mücadelesi veriyor. Gün değişikliğinin ardından perşembe akşamları kemik izleyici kitlesini bir türlü yeniden kazanamayan Akrep, bu hafta bir miktar yükseliş yaşayarak umut vermişti.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başarılı oyunculukları ile süsledikleri Akrep dizisinin 10. yeni bölümü 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak. Hikayede bir sır da ortaya çıkacak ve 10. bölümün izleyiciler tarafından daha da çok ilgi görmesi bekleniyor.

Akrep dizisinin 10. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Demet Gül’ün canlandırdığı evin hizmetçisi Hacer, Berna’nın ölümüyle ilgili elindeki kanıtı polise veriyor ve bu işin peşini bırakmayacağını gösteriyor.

Köşeye sıkışan Ferda ise annesinin yanına giderek ondan af diliyor. Berna’nın kendisi yüzünden öldüğünü annesine itiraf eden Ferda, kendini temize çıkartmak için elinden geleni yapacak.

Peki Perihan bu sır açığa çıkınca neler yapacak? Kızı Berna’nın ölümünün perde arkasındaki sırlar bir bir aralanırken, Perihan’ın da intikam planlarının devreye girmesi bekleniyor.

Akrep dizisinin 10. yeni bölümü gerçekten çok heyecanlı geçecek ve izleyicilerin de yeniden diziye dönmesi için iyi bir fırsat olarak görülüyor. Hikayenin hızlı akması ise bazı izleyicileri erken bir final yapabileceği yönünde endişelendirmeye de başladı.

İşte Akrep dizisinin 10. bölüm fragmanı: