Ana sayfa Sosyal Medya İkinci çocuğunu bekleyen Hazal Kaya sonunda sessizliğini bozdu!..

İkinci çocuğunu bekleyen Hazal Kaya sonunda sessizliğini bozdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarına en son Fox TV’de yayınlanan Misafir adlı diziyle gelen ve ‘Gece’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hazal Kaya bir süredir ekranlardan uzakta.

Şu sıralar hamilelik heyecanı yaşayan oyuncu, ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. 2019’da meslektaşı Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yılın Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncunun ikinci çocuğunu beklediği haberleri magazin basınında yer aldı.

Hazal Kaya’nın hamileliğini ilk olarak Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ duyurdu ve köşesinde, ünlü oyuncunun hamile olduğunu yazdı. Hayranları, ünlü oyuncudan bu konuyla ilgili bir açıklama beklerken Hazal Kaya nihayet sessizliğini bozdu.

İkinci çocuğunu bekleyen Hazal Kaya sonunda sessizliğini bozdu!.. 8

Instagram hesabından fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, bu konudaki sessizliğini şu sözlerle bozdu; “Nası ilk ben duyuramadım ama? Sürpriz yumurta yükleniyooo! ”

İkinci çocuğunu bekleyen Hazal Kaya sonunda sessizliğini bozdu!.. 9

Kız çocuk beklediği bilinen Hazal Kaya, fotoğrafların altına #leylageliyo etiketini koyarak kızının adının Leyla olacağını da hayranlarıyla paylaştı.

Ünlü oyuncu Elle Dergisi’ne verdiği en son röportajında, anne olduktan sonra daha farklı hissetmeye başladığını da şu sözlerle anlatmıştı; “Kadın tarafım ağır basıyor bu ara. Anne olduktan sonra o tarafımla uzun zamandır pek ilgilenmediğimi, diğer rollerime daha çok adapte olduğumu fark ettim, eksik yaptığım bir şeyler var diye düşünerek bir kadın olarak kendime daha çok dikkat etmeye, anlamaya karar verdim.”