Ana sayfa Dizi Haberleri Aksiyonu bol, heyecanı yüksek Adım Farah dizisinde bambaşka bir Demet Özdemir!

Aksiyonu bol, heyecanı yüksek Adım Farah dizisinde bambaşka bir Demet Özdemir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 1 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Adım Farah dizisinin sabırsızlıkla bekleniyor. Engin Akyürek ile partner olan Demet Özdemir’in hikayenin merkezinde yer alacağı ve performansının başarıda büyük önem taşıdığı bir süreç yaşanacak gibi gözüküyor.

Engin Akyürek, zaten mafya lideri Tahir rolü ile hayranlarını daha ilk baştan fazlasıyla etkiledi. Oyuncunun bugüne kadar canlandırdığı roller arasında hayranlarına en farklı gelen rolün bu olacağı anlaşılıyor. Fragmandan yansıyan görüntülere bakılırsa da Engin Akyürek hayranları çok heyecan dolu anlar yaşayacak.

Ancak dizinin hikayesinde izleyicileri en çok etkileyecek kişi Farah… Doğuştan bir rahatsızlığı bulunan Farah karakterinin oğlunu hayatta tutma çabası ve onun için her türlü zorluğa karşı durma azmi herkesi etkileyecektir.

Aksiyonu bol, heyecanı yüksek Adım Farah dizisinde bambaşka bir Demet Özdemir! 8

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide çok güçlü bir dram performansı ortaya koyan Demet Özdemir, sadece romantik komedilerle değil, dram dizileriyle de başarıyı yakalayabileceğini ispatlamıştı.

Oyuncu yeni dizisinde ise Farah karakteri ile anneliğin duygu bütünlüğünü de ekrana yansıtmak durumunda kalacak. Adım Farah dizisinin hikayesine bakıldığı zaman Demet Özdemir’in performansının başarıda ana belirleyici faktör olacağı anlaşılıyor.

Aksiyonu bol, heyecanı yüksek Adım Farah dizisinde bambaşka bir Demet Özdemir! 9

Demet Özdemir hayranları da bu durumun farkında ve sosyal medyada “Oynamamış, yaşamış dedikleri bu olsa gerek” gibi ifadelerle fragmandaki haline bile övgüler yağdırmaya başladı.

Ünlü oyuncu adına mesleğinde kendisini bir kez daha kanıtlayacağı ve bambaşka bir duygu bütünlüğü ile izleyicilere sesleneceği bir hikaye bulmak da önemliydi. Adım Farah dizisinin Demet Özdemir’in kariyerinde bambaşka bir noktada duran bir iş olması kimseyi şaşırtmayacaktır.