Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu gümbür gümbür geliyor! Nurgül Yeşilçay varsa bu dizi izlenir!

Veda Mektubu gümbür gümbür geliyor! Nurgül Yeşilçay varsa bu dizi izlenir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 27 Şubat pazartesi günü yepyeni bir dizi başlıyor. Veda Mektubu’ndan bahsediyoruz. Güçlü bir hikaye ve çok etkileyici bir oyuncu kadrosu ile Veda Mektubu dizisinin, diğer Kanal D dizileri gibi milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmesi bekleniyor.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi çok önemli isimleri bir araya getiren dizinin hikayesi de heyecanla bekleniyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bu durum da hikayenin derinlikli olacağını gösteriyor ve birçok farklı karakter ile zengin bir hikaye izleyicileri bekliyor.

Birçok dizi hayranı ise sosyal medya ortamında “Nurgül Yeşilçay varsa bu dizi izlenir” diyerek çok sayıda paylaşımda bulundu. Nurgül Yeşilçay’a gösterilen bu güvenin anlamını merak edenler, oyuncunun kariyerine bakarsa bunu fark edecektir. Ünlü oyuncunun çok nadir dizisi vardır ki, başarılı bir süreç yaşamamış olsun.

1990’lı yıllardan bu yana setlerde yer almakta olan Nurgül Yeşilçay ilk büyük çıkışını da İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm karakteri ile yapmıştı. Ardından ise unutulmaz dizilerden birisi olan Asmalı Konak’ta Bahar karakteri ile milyonların sevgisini kazandı.

Veda Mektubu gümbür gümbür geliyor! Nurgül Yeşilçay varsa bu dizi izlenir! 7

Belalı Baldız, Ezo Gelin, Aşk ve Ceza, Paramparça, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Gülperi gibi projeler ünlü oyuncunun başarılı sonuçlar alan dizileriydi… Bazı kısa süren diziler de olsa genel olarak Nurgül Yeşilçay’ın başrolündeki projelerin tuttuğunu söylemek gerekiyor.

2020 ile 2021 yıllarındaki Kefaret dizisi de böyle güçlü hikayesi bulunan ve izleyicileri derinden etkileyen bir projeydi.

Ancak geçen yıl oyuncunun yer aldığı Son Nefesime Kadar, çok ilginç bir hikayesi olmasına rağmen tutmadı. 1 yıllık aradan sonra yeniden dizi setlerine adım atan Nurgül Yeşilçay, şimdi de Alanur karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Veda Mektubu dizisinde Selim Bayraktar ile partnerlik yapan ünlü oyuncu, yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor. Dizinin hikayesi, genel konsepti ve fragmanlarına izleyicilerin ilgisine bakılır ise, başarılı bir çıkış yapması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Nurgül Yeşilçay’ın saçlarını değiştirerek oluşturduğu yeni imajını da hayranları beğenecek gibi gözüküyor.