Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Cihat Tamer çalışmadan duramıyor şimdi de Vermem Seni Ellere dizisi geliyor!

Usta oyuncu Cihat Tamer çalışmadan duramıyor şimdi de Vermem Seni Ellere dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz dönemi için hazırlıkları devam eden Vermem Seni Ellere isimli dizinin çekimleri Ordu’da yapılıyor. Dizinin başrollerinde Emre Bey ile Buse Meral bulunuyor. İki genç oyuncunun enerjisinin sosyal medyada çok iyi bulunduğunu ve yayınlanan fragmanın da izleyicilerin ilgisini çektiğini belirtelim.

Vermem Seni Ellere isimli Karadeniz bölgesinin doğal güzelliklerini yansıtacak olan yeni atv dizisinin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Bu oyunculardan birisi de bugüne kadar yer aldığı birçok başarılı proje ile gençlere örnek olan Cihat Tamer…

Usta oyuncu, zengin bir ailenin başında bulunan bir karakter ile hikayede yer alacak. Tamer, hikayedeki karakterini anlatırken şöyle konuştu: “Dizideki oğlumu hor görüyorum, fakat torunumu çok seviyorum. Onu, babasından kurtarmak için de bir takım oyunlar yapacağız. Düğün oluyor, torunu evlendiriyor. Birden bire kayboluyor, yaylaya çıkıyor. Arıyoruz, bir türlü bulamıyoruz.”

Çok güzel bir hikaye olduğunu dile getiren oyuncu, çalışmadan duramayan bir insan olduğundan bahsetti. Cihat Tamer, ayrıca İkinci Bahar tiyatrosu ile de sahnelerde yer alıyor. Bu oyuna 2018 yılının Ekim ayında başladıklarından bahseden Tamer, bugüne kadar 250’nin üzerinde oyun oynadıklarını ve izleyicilerin de büyük coşku sergilediğini anlattı.

Vermem Seni Ellere isimli yeni atv dizisinin çekimleri Ordu’da yapılıyor ve iyi bir oyuncu kadrosu ile yola çıkıldı. Ordu’da yağmurun yoğun yağması nedeniyle çekimlerde sıkıntı yaşadıklarını anlatan Cihat Tamer, bazı sahneleri tamamlayamadıkları için baştan çekmek durumunda kaldıklarını da ifade etti.

Fatih Al, Filiz Ahmet, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin gibi isimlerin de yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisinin hikayesi ve doğal güzellikleri ile öne çıkması bekleniyor.