Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisi gazileri unutmadı, Süleyman karakteri ile Fatih Gühan vatan kahramanlarını temsil ediyor!

Al Sancak dizisi gazileri unutmadı, Süleyman karakteri ile Fatih Gühan vatan kahramanlarını temsil ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Asker dizisi olarak öne çıkan Al Sancak projesi, perşembe akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Her yeni bölümü büyük bir heyecan yaratan dizinin hem hikayesi hem de çekim kalitesi çok başarılı.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan gibi iki tecrübeli ve sevilen ismin başrollerinde yer aldığı dizide, genç isimler de kendilerini gösterme fırsatı buldu. Bu genç isimlerden birisi de Süleyman Özer karakteri ile dizide yer alan Fatih Gühan oldu.

Dizinin hikayesinde Bahar karakterini canlandıran Hatice Sibel Aytan ile birlikte rol alan Fatih Gühan, daha önce bazı projelerde deneyim kazanmış olsa da kendisini Al Sancak dizisi ile tanıtmayı başardı.

Al Sancak dizisi gazileri unutmadı, Süleyman karakteri ile Fatih Gühan vatan kahramanlarını temsil ediyor! 8

Vatan savunmasında nice yiğitler uzuvlarını kaybederek gazi oluyor ama daha sonra gururlu ama zorlu bir hayatın da içine düşüyor. Al Sancak dizisinde vatan uğruna bacağını feda eden Gazi Süleyman Özer karakteri de bu gerçekliği yaşayan birçok gazinin ekrandaki temsilcisi oldu.

Al Sancak dizisinin sahnelerinde gazilere gösterilen değer ve özen de iyi bir mesaj olarak dikkatlerden kaçmadı.

Fatih Gühan, “Süleyman; vatan için bacağını, Bahar için de yüreğini feda ediyor” şeklinde konuştu.

Dizide Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Süleyman Özer’i canlandıran Fatih Gühan, karakteri hakkında şu detayları anlattı:

“Kendini vatanı için feda etmiş, yaşatmak için yaşayan toprağı vatan edenlerden yalnızca birisi… Gerçek bir kahraman. Yüreği vatan sevgisiyle atan ve bedenini vatanına siper etmiş bir Türk Subayı.”

Dizinin hikayesinde Süleyman ve Bahar çifti de hayata yeniden tutunma çabası sergileyen çok sayıda insana örnek temsil ediyor. Onların birbirlerine olan sevgisi umut aşılıyor.

Fatih Gühan, dizideki bu aşk hakkında ise şöyle konuştu: “Süleyman ve Bahar’ın sevdası özlediğimiz fedâkar, mütevazı ve tertemiz bir aşk hikayesi. Süleyman, gazi olduktan sonra ise aşkları sınanmaya başlıyor. Süleyman, Bahar’ın mutluluğu için Bahar’dan vazgeçmeyi göze alıyor. Vatanı için bacağını, Bahar için de yüreğini feda ediyor.

Bence merhamet ve sevgi bütün zorlukların üstesinden gelmek için yeterli fakat Bahar ve Süleyman’ın hikayesi nasıl olur, bu sınavdan nasıl çıkarlar inanın ben de çok merak ediyorum.”

Al Sancak dizisi gazileri unutmadı, Süleyman karakteri ile Fatih Gühan vatan kahramanlarını temsil ediyor! 9