Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda’dan ayrılan Kaan Taşaner, 2023 yılı hedefini Başım Belada dizisiyle gerçekleştirdi!

Gecenin Ucunda’dan ayrılan Kaan Taşaner, 2023 yılı hedefini Başım Belada dizisiyle gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Taşaner’in Başım Belada dizisindeki karakteri kendisine tam zıt birisi! Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, atv ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Başım Belada isimli yapım ile hayranlarının karşısına yeniden çıktı. İlk bölümü yayınlanan ve reytinglerde pek de beklediğini bulamayan dizide Keremcem ve Merih Öztürk ile birlikte Kaan Taşaner de başrolde bulunuyor.

Çağdaş Varlı isimli bir karakteri canlandıran oyuncu, kendi karakterine çok yabancı, bambaşka bir adam olarak ekranda yer alacak. Acımasız birisi olan Çağdaş karakterinin şiddet dolu sahnelerinde eminiz Kaan Taşaner duygusal olarak çok zorlanacaktır.

Bu tür sert adam rollerini gayet başarılı şekilde canlandıran oyuncu, öfkelendiği zaman sakinleşmekte güçlük çeken Çağdaş karakteri ile, hikayenin kötü adamı olarak yer alıyor.

Duygu karmaşası yaşayan Çağdaş karakterinin ekrandaki sertlik dolu hallerinde Kaan Taşaner’in bugüne kadar birçok aksiyon dizisindeki tecrübesini konuşturacağı kesin.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Erdoğan Yaşaran karakteri ile popüler olan Kaan Taşaner, ardından da Kuzey Güney dizisindeki Şeref karakteri ile unutulmazlar arasında yer aldı.

Mehmetçik Kutül Amare, Diriliş Ertuğrul ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi tarihi projelerde çok farklı karakterleri canlandıran oyuncu, genelde sert adam rollerini tercih ediyor.

Başım Belada dizisinden önce Gecenin Ucunda projesinde Mert olarak izlediğimiz oyuncu, artık atv ekranında yepyeni bir dizi ile ekrana geliyor.

Oyuncunun Gecenin Ucunda dizisindeki hikayesinin kısa sürmesi de dikkat çekmişti. Oyuncu, projeden ayrıldıktan sonra 2023 yılı için farklı karakterleri canlandırmayı hedeflediğini anlatmıştı.

Başım Belada dizisindeki Çağdaş karakteri ile bambaşka birisi olarak ekran başında izleyicilere farklı duygular yaşatacak olan oyuncu, 2023 yılı için hedefini de gerçekleştirmiş gibi gözüküyor.