Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisine izleyicilerden bir iyi bir de kötü eleştiri geldi!

Al Sancak dizisine izleyicilerden bir iyi bir de kötü eleştiri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya devam eden Al Sancak dizisinde, Gülsim Ali İlhan ile Uğur Güneş ikilisi başrolde yer alıyor. İki oyuncu da başarılı performansları ile hayranlarını mest ederken, onların uyumunu beğenenler de sosyal medyada çok olumlu yorumlar paylaşıyor.

Nadya ile Ali Banazlı karakterlerinin dizinin hikayesine yakınlaşmasını isteyenler, iki oyuncunun birbirleri ile güçlü bir uyum yakaladıklarını ve yüksek bir enerji ortaya çıkarttıklarını düşünüyor. Tabii ki Gönül Dağı dizisinde 2 sezon boyunca Dilek karakteri olarak izlediğimiz Gülsim Ali İlhan’ın hayranları, bu aksiyon dolu sahnelere henüz alışabilmiş değil.

Ayrıca Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan partnerliğinin gücü de çok yüksekti ve birçok izleyicinin aklında da hala Taner ile Dilek karakterlerinin kaldığını söyleyebiliriz. Yani Ali ile Nadya çiftine alışamadığını söyleyen ve sosyal medya yorumları ile bunu ortaya koyan, çok kişi var.

Al Sancak dizisinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan partnerliği doğru bir seçim olarak gözükse de izleyiciler henüz bu ikiliden çok etkili bir dizi çifti çıkartılmamış olduğu eleştirisini de yapmaya başladı. Al Sancak dizisinde 4 bölüm geride kaldı ve deprem felaketinden sonra yeniden yayınlar başladı.

Al Sancak dizisine izleyicilerden bir iyi bir de kötü eleştiri geldi! 7

Sosyal medyaya yansıyan ve diziyle ilgili olumsuzluk olarak nitelendirilebilecek eleştirilerden birisi de dijital mecralarda Al Sancak dizisinin yeterince iyi temsil edilemediği konusu…

Birçok dizi hayranı Al Sancak gibi çok etkili ve aksiyon dolu sahneleri olan bir asker dizisinin çok daha güçlü bir sosyal medya planının olması gerektiğini düşünüyor.

Özellikle de dizinin reytinglerinin daha da yükselmesi hedefinde, sosyal medyanın yeterince iyi kullanılmadığı yorumları var.

Al Sancak dizisi daha yeni başlayan bir proje olmasına rağmen, Şubat ayının son haftasında tüm diziler arasında ilk 10 arasına girerek başarısını kanıtladı.

Tüm kişiler kategorisinde 10. sırada yer alan dizi, AB’de ise 8. oldu ve ABC1’de de 9. sırayı elde etti. Sıralama Şubat ayının son haftasında en çok izlenen 10 diziyi ifade ediyor.

Al Sancak gibi henüz yeni başlayan bir projenin bu kadar etkili çıkış yapması da çekim kalitesi, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile açıklanıyor.