Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde Mehmet Koşaner olan Fırat Tanış, her role de ne kadar çok yakışıyor!

Adım Farah dizisinde Mehmet Koşaner olan Fırat Tanış, her role de ne kadar çok yakışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık Çarşamba akşamları milyonlarca dizi izleyicisini bir araya getirecek Adım Farah dizisi var. Fox TV’de ilk bölümü 1 Mart Çarşamba günü yayınlanan dizide Demet Özdemir ile Engin Akyürek başrolde bulunuyor. İki etkili başrol oyuncusunun yanı sıra onlarla birlikte aynı sette yer alan kadroya bakılınca da dizinin ne kadar titizlikle hazırlandığı anlaşılıyor.

Ali Sürmeli, Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk gibi dikkat çeken oyunculardan kurulu kadrosu ile, Adım Farah dizisinin göz kamaştıran bir ekibinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu kadro içinde en çok dikkat çeken isimlerin başında Fırat Tanış geliyor.

Adım Farah dizisinde Mehmet Koşaner olan Fırat Tanış, her role de ne kadar çok yakışıyor! 9

Canlandırdığı Mehmet Koşaner karakterine ne kadar çok yakıştığını daha ilk bölümden fark eden dizi hayranları, bir kez daha ünlü oyuncunun rol yapma yeteneğine hayran kaldı.

Kendi kaderine daha çocukluktan mecbur kılınmış birisi olan Mehmet Koşaner, ailesini acı bir şekilde kaybetti ve evlatlık büyüdü. Kendisini büyüten Orhan Koşaner’e baba diyen ve onun gibi polis olma hayali kuran Mehmet, sonunda başarılı bir başkomiser oldu.

Fırat Tanış da bu role o kadar çok yakıştı ki, dizide karakterin giyim tarzından mimiklerine kadar onun polis olduğuna inanmayan yoktur… Rollerini adeta bir gömlek gibi üzerine giydiği için ekran başındaki izleyiciler Fırat Tanış’ı hangi role bürünürse, o kişi olarak hissetmeyi başarıyor.

Adım Farah dizisinde Mehmet Koşaner olan Fırat Tanış, her role de ne kadar çok yakışıyor! 10

Çalışkan birisi Mehmet ama aynı zamanda onunla birlikte iş yapmak da çok zor. Kavgacı tarafı da olan Mehmet, bir şeyi kafasına takarsa onu yapmadan bırakmıyor.

Kaybettiği ailesine ve kendisini sormaya akrabalarına öfke dolu olan Mehmet, Doğulu bir ailenin çocuğu olduğu gerçeğinden de nefret ediyor.

Ancak içinde kendi benliğini dayatan hislere karşı durması o kadar da kolay değil. Mehmet karakterinin duygu dünyasındaki boşluklar, öfkesi ve gerçek kimliğinden farklı birisi gibi görünmesinin yarattığı etkileri dizinin hikayesinde sıklıkla hissedeceksiniz .

Adım Farah dizisinde Mehmet Koşaner olan Fırat Tanış, her role de ne kadar çok yakışıyor! 11

Böyle zorlu bir rolde Fırat Tanış’tan daha iyi bu rolü oynayacak başkası da olmazdı.

Engin Akyürek’in canlandırdığı Tahir Lekesiz ile başkomiser Mehmet arasında yaşanacaklar ile iki ünlü oyuncunun sahneleri diziye büyük renk katacak gibi gözüküyor.

Mehmet karakteri dizinin hikayesinde Doğulu birisi olduğu gerçeğini öteledikçe, izleyiciler onun ciğerine kadar bunu hissedip de asıl kimliğine karşı nasıl güçlü bir savaş verdiğini de hissedecek.