Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’tan sonra Yalı Çapkını ile parlayan Diren Polatoğulları şimdi de bambaşka birisine dönüşecek

Üç Kuruş’tan sonra Yalı Çapkını ile parlayan Diren Polatoğulları şimdi de bambaşka birisine dönüşecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 doğumlu olan Diren Polatoğulları, 2011 yılından bu yana dizilerde ve sinema filmlerinde çok sayıda projede yer aldı. Ayrıca tiyatroya da devam eden oyuncu, son dönemde ise adından fazlasıyla söz ettirdi.

Karadayı dizisinde İbrahim Durak olarak birçok kişinin aklına yazdığı oyuncu, yıllar içinde farklı karakterler ile ama az bölümler ile dizilerde yer aldı. Bir Aile Hikayesi, Arıza, Kırmızı Oda gibi yapımlarda çeşitli rollerini izlediğimiz oyuncu, özellikle 2021 – 2022 sezonunda beğeni toplayan Üç Kuruş dizisindeki İrfan rolüyle çok beğenildi.

Bir kiralık katil olan İrfan karakterinin hislerini ekrana yansıtma konusunda çok başarılı olan oyuncu, Üç Kuruş dizisiyle birlikte çok popüler bir hale geldi. Ardından da ünlü oyuncunun yeni sezondaki en başarılı dizi olarak öne çıkan Yalı Çapkını’nda Kazım rolünü üstlenmesi, bu popülerliğini adeta ikiye katladı.

Diren Polatoğulları, Yalı Çapkını dizi projesinde de yine çok farklı bir karakteri yansıtıyor ve izleyiciler de onun bu halini çok seviyor. Sert bir adam olan Kazım’ın alışılmışın dışındaki tavırları, sözleri ile yaptığı her şey Yalı Çapkını dizisi izleyicilerine çok ilginç geliyor.

Yalı Çapkını dizisinin Kazım'ı Diren Polatoğulları'ndan herkesi şaşırtacak yeni proje geliyor! 8

Diren Polatoğulları, sezonun en önemli çıkış yapan dizisinde iyi bir rolde yer almasının yanı sıra şimdi de bir tiyatro oyununa başlayacak.

Baba Sahne’de izleyicilerle buluşacak olan Taxim oyununda Diren Polatoğlu ile Şevket Çoruh, aynı karakteri dönüşümlü olarak canlandıracaklar.

Kara komedi olarak ifade edilen Taxim oyununda gerilim bitmeyecek ve sürprizler de izleyenleri çok şaşırtacak.

Yalı Çapkını dizisinin Kazım'ı Diren Polatoğulları'ndan herkesi şaşırtacak yeni proje geliyor! 9

Ozan Güven, Mert Asutay, Nergis Çorakçı, Seçkin Özdemir, Ömür Arpacı gibi oyuncuların da sahneye çıkacakları Taxim oyunu dikkat çekecek bir proje olarak gözüküyor.

Tetikçinin Oğlu isimli yeni bir diziye hazırlanan Şevket Çoruh ile, zaten Yalı Çapkını dizisinde yoğun tempoda çalışan Diren Polatoğulları, bu tiyatro oyununda da yine sevenleri ile buluşmayı sürdürecek.