Ana sayfa Dizi Haberleri Uzun yıllar reddetti, sonunda kabul etti! Hazal Filiz Küçükköse dizi konusunda inadı bıraktı!

Uzun yıllar reddetti, sonunda kabul etti! Hazal Filiz Küçükköse dizi konusunda inadı bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse şu sıralarda Üvey Anne isimli dizinin setinde çalışmalarda bulunuyor. atv ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan yeni dizi bir dram hikayesi olacak.

Üvey Anne isimi atv dizisinde başrolde yer alan Hazal Filiz Küçükköse, 1988 yılında dünyaya geldi ve uzun süredir setlerde yer alan, ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran oyunculardan birisi. 2009 yılından bu yana farklı projelerle kendisini geliştiren oyuncu, en çok da Beni Affet isimli dizideki Leyla ve Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakterleri ile akıllarda kalıcı oldu.

2020 yılında Zemheri dizisinin kısa sürmesinin ardından uzun süre projelerde yer almayan oyuncu, özellikle de yaz dizisi tekliflerini sürekli reddetti. Kış sezonunda iddialı yapımlarda rol almak adına 2 yıl kadar beklemeyi de göze alan oyuncu, en son geçtiğimiz sonbaharda Bir Peri Masalı isimli Fox TV dizisiyle ekrana dönmüştü. Ancak bu proje de sadece 13 bölüm ekranda kalabildi.

Uzun yıllar yaz dizilerini kabul etmeyen Hazal Filiz Küçükköse, bu sezon ise bu tavırdan geri dönüş yaptı. Röportajlarında sürekli olarak yaz dizilerinde yer almayacağını söyleyerek dikkat çeken oyuncu, belki de bu keskin tavrı nedeniyle birçok projeyi de kaçırmış oldu.

atv’nin büyük beklentilerle yayına hazırlamakta olduğu Üvey Anne isimli dizinin kadın başrolü olan oyuncu, böylelikle bir yaz dizisinde rol almama ısrarını sürdürmeyeceğini ortaya koydu.

Yasemin Kırbaş’ın senaryosunu yazdığı dizide Kutsi ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, hikayede zeki, çekici ve bir o kadar da haset bir kadın olan Serap’ı canlandıracak.

3 çocuk babası olan Faruk’u elde etme çabasıyla izleyeceğimiz Serap karakteri ile başarılı bir kadın karakterini canlandıracak olan oyuncunun partneri Kutsi ile uyumu da merakla bekleniyor.

Muğla’da çekimleri yapılan Üvey Anne isimli dizinin yakında atv ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.