Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 47. bölümde Oylum şaşkına çeviren adım!

Aldatmak dizisi 47. bölümde Oylum şaşkına çeviren adım!

tarafından ker_def

atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Aldatmak dizisi, iyi reytingler almaya devam ediyor. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 47. bölümünde neler yaşandığı ile ilgili detaylar şöyle:

İlknur’un Zeliş tarafından vurulması herkese büyük bir şok yaşattı. Mualla, Zeliş’in yakalanması için bütün adamlarını görevlendirdi. Bu durumu kendine fırsat bilen Tarık ise hemen hastaneye gidip İlknur’un telefonunu ele geçirdi ve şantaj videosunu sildi.

Yurtdışına kaçmak isteyen Zeliş, Dicleliler tarafından yakalandı. Mualla, Zeliş’in kafasına silah dayasa da onu polislere teslim etmeyi tercih etti. Aşirete de Diclelilerin törelerinde kadınlara silah sıkılmadığını hatırlattı.

Yeşim, elindeki kozu sonuna kadar kullanmaya devam edip Tarık’ı nikah masasına oturttu. Üstelik Güzide de ikilinin nikah şahidi oldu. Yeşim, Güzide’nin desteği ile Tarık’a çok ağır şartlarda bir evlilik sözleşmesi imzalatmayı da başardı.

Kahraman nihayet Oylum’la duyguları hakkında konuştu. Ancak beklediği cevabı alamayınca İstanbul’dan ayrılıp Arjantin’e dönmeye karar verdi. Mualla, Kahraman’ın bir anda böyle bir karar verip kimseye haber vermeden evden ayrılmasını Oylum’a bağlayınca ortalık yine karıştı. Mualla’nın davranışlarına daha fazla katlanamayan Oylum, Can’ın babasının Behram değil Tolga olduğunu söyledi.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!