Ana sayfa Dizi Fragmanları Aldatmak dizisi 52. yeni bölümde Oylum yeni bir çıkmazın içine düştü!

Aldatmak dizisi 52. yeni bölümde Oylum yeni bir çıkmazın içine düştü!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ilgiyle izlenen dizisi ‘Aldatmak’ perşembe akşamı elli ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Kahraman’ın yetişmesiyle son anda kurtulan Oylum, Kahraman’a gittikçe daha sıkı tutunur. Behram’ın durumu Mualla’yı büyük yalanlara sürükler. Yaptıklarının ciddiyetini anlayan Selin duyduğu pişmanlığı ifade etmeye çalışır.

Ancak hareketlerinin sonuçları bazıları için affedilemeyecek kadar ağır olmuştur. Gelini hatalarını anlamış olsa da Oltan bu sefer de oğlundan dolayı rahat bir nefes alamaz. Oylum’u kazanmak için Diclelilere karşı büyük bir hamle yapan Tolga gücünü kanıtlamaya çalışır ancak bu hareketinin beklenmedik sonuçları olacaktır.

Korkunç harcamalarını daha fazla saklayamayan İpek, babasıyla dürüst bir yüzleşme yaşar. Sezai kızının ihtiyaç duyduğu asıl yardımı anlar. Bu sırada işini geliştirmeye kararlı olan Yeşim beklenmedik biriyle ortaklık kurar. Tarık ise etrafındakilerin hayatlarına verdiği zararın sonuçlarıyla yüzleşecektir…

‘Aldatmak’ sürprizlerle dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de atv’de.