Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 59. bölümde Güzide beklemediği yerden darbe aldı!

Aldatmak dizisi 59. bölümde Güzide beklemediği yerden darbe aldı!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam elli dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi.

59.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar: Oylum’un gizlice Tolga’yla görüştüğünü düşünen Kahraman, yaşadığı kıskançlıktan dolayı Oylum’la büyük bir tartışmaya girdi. Kahraman’ın tepkisine bozulan Oylum evi terk ederek annesinin yanına gitti. Aklı başına gelen Kahraman, Oylum’dan gidip özür dilese de Oylum’u eve dönmeye ikna edemedi.

Sezai’nin Kadriye diye bir kadınla görüştüğünü öğrenen Tarık, Kadriye’nin evini gözetlemesi için kapısına bir adam dikti. Ancak Tarık’ın adamı, Sezai’nin Kadriye’yi ziyaret ettiğini gizli tutarken Kadriye’nin tek ziyaretçisinin Sezai olmadığını gördü. Mualla büyük sırrın gizli kalması için Kadriye’yi Kahramanla ilgili tehdit etmekten geri durmadı.

Oğlunu bulmak için yeni bir adım atan Güzide’nin yanında bu kez Tarık vardı. Tarık’la birlikte gittiği Eşmeli’de oğlu sandığı kişi tarafından kendisine ağır suçlamalarda bulunuldu ve Güzide bir anda kendini haber gündemlerinin ortasında buldu. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Güzide geri adım atmadı ve DNA testi yaptırmaya karar verdi.

Oltan ve İpek aşkından haberdar olan Yeşim, Oltan’ı İpek hakkında uyardı. Ancak İpek, yalanlarıyla Oltan’ı kendisine inandırmayı başardı. Sezai’nin aşkına sahip çıkması İpek’in iyice kontrolden çıkmasına sebep oldu. Bu kez de arabasıyla intihar süsü veren İpek, babasına bir mesaj bırakarak ortadan kayboldu.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!