Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 60. bölümde Güzide ve Sezai evlendi!

Aldatmak dizisi 60. bölümde Güzide ve Sezai evlendi!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmışıncı bölümüyle ekrana geldi.

İpek’in kurduğu oyunla herkes derinden etkilendi. Kızının öldüğünü düşünen Sezai perişan olurken Oltan sevdiği kadını bulabilmek için adamlarını seferber etti. İpek’in intihar etmiş olabileceğine bir türlü aklı yatmayan Yeşim, olayın peşinde düştü ve İpek’in aslında hayatta olduğunu ve köyde bir evde saklandığını ortaya çıkardı. İpek yalanlarıyla hem babasını hem de Oltan’ı kaybetti.

İlknur’un dedikoduları ortalığı fena karıştırdı ve Mualla soluğu Güzide’nin evinde aldı. Oylum’a hakaretler yağdıran Mualla, karşısında Kahraman’ı buldu. Kahraman, Mualla’ya sert çıkarken Oylum’dan da özür diledi. Ancak Oylum’u eve dönmeye ikna edemedi.

Güzide’den daha fazla ayrı kalmak istemeyen Sezai, Güzide’ye hemen evlenmeyi teklif etti. Güzide bu teklifi kabul ederken ailesi de Güzide’ye destek oldu. Herkes Güzide ve Sezai’nin nikahında bir araya gelirken Kahraman, Ozan’ın hayatını kurtarmak isterken kendi canını ortaya koydu.