Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 66. yeni bölümde Güzide oğlu ile ilgili gerçekleri öğrendi!

Aldatmak dizisi 66. yeni bölümde Güzide oğlu ile ilgili gerçekleri öğrendi!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmış altıncı bölümüyle ekrana geldi.

66.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar: Kadriye, Mualla’nın verdiği çeki yırtıp atarken, Kahraman da bu anlara tanık oldu. Annesini daha fazla saklamak istemeyen Kahraman, doğum günü kutlamasına onu da davet etti. Annesinin Kadriye ve babasının da Tahir Dicleli olduğunu açıklayan Kahraman, bu hamlesiyle Diclelilerdeki dengeleri değiştirmeye başladı.

Eşmeli’den gelen ebenin anlattıklarıyla kafası karışan Güzide, Ozan’la birlikte hareket ederek Dündar’a hissettirmeden yeni bir DNA testi yaptırmanın peşine düştüler. Ayrıca Güzide ve Ozan, Dündar’ın üvey annesini de araştırmaya başlarken, Kahraman da Celal’i Ilgın’ın peşine takarak yakın takibe aldı.

Karşılaştığı bir dava sonucunda kızının suçları ve vicdanı arasında kalan Sezai, İpek’in polise teslim olması için büyük bir ültimatom verdi. Polise gitmeyi reddeden İpek, hamile olduğunu söyleyerek Sezai’den yardım istedi. Tolga’nın iyiliği için büyük bir çaba sarf eden Oltan, İpek’in hamilelik haberini almasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Diğer tarafta Selin, hapishaneden alınıp hastaneye nakil oldu. Selin için elinden geleni yapan Tolga’nın, Selin’in gerçek duygularından haberi yoktu.

Dündar’la gittikçe yakınlaşan Yeşim, Tarık’tan boşanmaya karar verirken müşterilerle yaşadığı kötü deneyimlerin altında yatan gerçekleri acı bir şekilde öğrendi. İpek’in sızdığırdığı görüntülerle dünaysı alt üst olan Yeşim, Oltan’ın müdahalesi ile görüntüleri kaldırttı. Dündar ve Yeşim’in ilişkisini anlayan Ümit, ikiliyi adım adım takip etmeye başladı. Ümit, kıskançlığı sonucunda Tarık’ı arayıp, Yeşim ve Dündar’ın birlikte olduğunu söyledi. Güzide ise yeniden yaptırdığı DNA testi ile Dündar’ın annesi olmadığı gerçeğiyle yüzleşti.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!