Ana sayfa Dizi Analiz İnci Taneleri dizisi 12. bölümde büyük hayal kırıklığı yaşandı!

İnci Taneleri dizisi 12. bölümde büyük hayal kırıklığı yaşandı!

tarafından ker_def

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile perşembe akşamları Kanal D’de izleyicileri fazlasıyla etkilemeyi sürdürüyor. Dilber karakterinin final sahnesinde büyük bir üzüntü yaşadığı ve milyonlarca izleyiciyi gözyaşına boğduğu anlar da sosyal medyada gündem oldu.

İşte 12. bölümde yaşananlar ile ilgili tüm detaylar: 

YÜREĞİNE GÖMDÜ

Azem’den ayrılan Dilber aşk acısıyla yıkıldı. Üzüntüsünü en yakın arkadaşları ile atlatmaya çalışan Dilber, Havva Öğüt’ün seslendirdiği “Şikayet Olmasın da Bak Ne Haldeyim” türküsünü dinlerken Azem ile yaptığı son konuşmayı hatırlayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

BUZLAR ERİYOR

Azem, Piraye’nin pavyona gelmesinden sonra onunla yüzleşmeye karar verdi ve Piraye’yi yemeğe davet etti. Dilber ile ayrıldıklarını Piraye’ye açıklayan Azem, oğlu Cihan’ı bulduğunu; kızı Nehir’i ise hala arayama devam ettiğini Piraye ile paylaştı.

İNCİ’DE TAHLİYE SEVİNCİ

Cezaevinde yatan Nusret sonunda tahliye oldu. Ailesine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Nusret’in ilk durağı Sırat oldu. Hastaneye giderek Sırat ile yüzleşen Nusret’in tahliyesinin hikayenin gidişatını nasıl değiştireceği ise şimdiden merak konusu oldu.

FİNAL SAHNESİ YÜREK YAKTI

İnci Taneleri, final sahnesiyle izleyenleri bir kez daha ekrana kilitledi. Erkal Sonel’in seslendirdiği “Gönüller Hiç Yas Tutar Mı?” şarkısının ekrana geldiği final sahnesinde ayrılık acısı çeken Dilber’in yaşadıkları izleyicilerin yüreğine dokundu.