Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde 3 haftalık ara izleyicilerde büyük sabırsızlık yarattı!

Aldatmak dizisinde 3 haftalık ara izleyicilerde büyük sabırsızlık yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Aldatmak dizisinde, 3 haftadır yeni bölüm yayınlanmadı. Dizi hayranları, deprem felaketi nedeniyle yaşanan bu durumun farkında olmasına rağmen, diziyi çok özlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal’in başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncuları, deprem felaketinin yaralarının sarılması için çeşitli yardım faaliyetlerine katıldı. 1,5 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapan Vahide Perçin’in deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hazırlanan deprem kolilerinin paketlenmesine destek olduğu ve çeşitli yardımlar yaptığı basına yansımıştı.

Şimdi ise ünlü oyuncularla dolu Aldatmak dizisinde yeniden işbaşı yapma zamanı… Dizinin ekibi bir araya gelerek 20. bölümün çekimlerini tamamladı. Atv ekranında yeni bölüm 2 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Yaşanan bu zaruri ara nedeniyle de birçok dizi hayranı projeyi çok özlediklerini belirten yorumlarla sosyal medyadan bir an önce perşembe akşamının gelmesini istediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Aldatmak dizisinde 3 haftalık ara izleyicilerde büyük sabırsızlık yarattı! 12

İyi reytingler elde etmesiyle de bilinen Aldatmak dizisi, bu sezonun başarılı yapımlarından birisi oldu. Vahide Perçin hayranları da yine güçlü bir kadın karakteri ile ekranlara döndüğü için çok memnun.

Dizinin bu mecburi ara nedeniyle ekranda olmaması sonrasında izleyicilerdeki merak ve sabırsızlığın bir hayli artmış olması, hikayeyi ne kadar çok beğendiklerini anlatan bir durum da yaratmış oldu.

Dizinin 20. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Oltan karakterinin ölmemesini arzu eden izleyiciler, bu karakterin hikayeden çıkma ihtimalinden rahatsız.

Aldatmak dizisinin 2 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 20. bölüm fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.