Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka’nın başrolündeki Dokuz Oğuz dizisi reyting belasının pençesine düştü!

Kubilay Aka’nın başrolündeki Dokuz Oğuz dizisi reyting belasının pençesine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok izleyici için Dokuz Oğuz dizisinin elde ettiği reytingler hiç de adil değil… Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Işın ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizi, bir asker projesi olarak öne çıkıyor. Türk askerinin kahramanlığı üzerine milli birlik ve bütünlük temasını ilerleyen dizinin çok daha iyi reytingler alması bekleniyor.

Şimdiye kadar 3 bölümü yayınlanan dizi için Fox TV, birçok kez tekrar bölüm de yayınladı. Yani Dokuz Oğuz dizisinin geniş bir izleyici kitlesine ulaştığı biliniyor. Ancak bu izleyici kitlesinin 3. bölüme fazla ilgi göstermemiş olması da bir gerçek. Reyting sonuçları dizinin çok da iyi bir durumda olmadığını gösteriyor. Oysa beklentiler çok yüksekti.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisinin yanına Cumartesi akşamlarının yeni alternatif dizisi olarak gelen Dokuz Oğuz, tüm izleyici gruplarında üçüncü bölümüyle ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Daha önce tüm reyting gruplarında ortalama reytingler elde edebilirken, üçüncü bölümde tüm gruplarda ortalamanın altına düşen oranlar şaşırtıcı oldu.

Birçok izleyici bu reytinglere rağmen 3. bölümün çok etkileyici olduğunu belirten yorumlar paylaşıyor. Yani Dokuz Oğuz dizisi tam anlamıyla reyting belasının pençesine düşmüşe benziyor. Fox TV’nin bugüne kadar strateji olarak düşük reytingler elde eden dizileri fazla desteklemediği ve hemen yeni projeleri yayına alma tavrı sergilediği de biliniyor.

İşte böyle bir ortamda Kubilay Aka’nın çok başarılı bir asker rolüyle yer aldığı Dokuz Oğuz dizisinin geleceği adına karanlık bir görüntü oluşmaya başladı.

Dizinin 4 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünün reytinglerde nasıl sonuçlar elde edeceği kritik bir öneme sahip.