Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Kirazcı, yeni filmi için gizlilik anlaşması imzaladı!

Yiğit Kirazcı, yeni filmi için gizlilik anlaşması imzaladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Aşkın Kıyameti isimli filmin çekimleri sırasında tanıştığı meslektaşı Pınar Deniz ile büyük aşk yaşamıştı Yiğit Kirazcı. İki oyuncunun aşkı, bir süre önce de sessiz sedasız bitmişti. Bu arada Yiğit Kirazcı, sezonda Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol aldı.

Oyuncu, dizi final yapmadan yaşanan zaman atlaması ile birlikte hikayesi bitince diziden ayrıldı. Erken ayrılığın ardından Pınar Deniz ile ayrılığı ile de magazinin gündemine geldi. Yiğit Kirazcı’nın hayranları, oyuncunun diziden ayrılışına da Pınar Deniz ile ayrılığına da üzülmüştü.

Ancak oyuncu, şu sıralar bambaşka bir proje ile yeniden gündeme geldi. Kirazcı’nın henüz detayları sır gibi saklanan bir projede yer alacağı öğrenildi. Yiğit Kirazcı, yeni projesi ile ilgili sorulan sorulara tüyo vermemek için temkinli yanıtlarla karşılık verdi.

Oyuncunun yeni projesi için bir süredir çalıştığı öğrenilirken oynayacağı rol için de görünüşünde bazı değişiklikler yaptığı görüldü. Saçlarını kısaltan oyuncu ayrıca sakal ve bıyıklarına da yeni bir imaj verdi.

Yiğit Kirazcı, yeni filmi için gizlilik anlaşması imzaladı! 7

Bu haliyle hayranlarını hem şaşırtan hem de beğenisini alan Yiğit Kirazcı,  çalışmalarına başlanılan projesi hakkında ser verdi, sır vermedi adeta! Oyuncu, sorular üzerine “Yeni sezonda yine gizlilik sözleşmesi olan, çok konuşamayacağım bir filmle anlaştım. Eylül ayının üçüncü haftası Doğu’ya gideceğiz, başlayacağız. O yüzden çok heyecanlıyım” dedi.

Filmin sinema filmi mi yoksa dijital platform için çekilecek bir film mi olduğu merak konusu. Yiğit Kirazcı, rol alacağı filmin çekimlerinin Doğu Anadolu Bölgesi’nde yapılacağını da belirtti. Oyuncu, bir baba kız hikayesinin anlatılacağı dram türünde bir filmde oynayacak. Partneri olmadan rol alacağı ve duygusal bir öyküsü olan hikaye ile bu kez bambaşka bir karaktere hayat verecek oyuncu.