Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisi bu akşam başlıyor! Yayına saatler kala oyunculardan sürpriz paylaşım

Alev Alev dizisi bu akşam başlıyor! Yayına saatler kala oyunculardan sürpriz paylaşım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev, bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Bir süredir tanıtımları dönen ve merakla beklenen dizi, acı bir yangınla başlayacak ve 3 kadının hayatında bu yangın sonrası yaşanan olaylar anlatılacak.

Netflix’te Alevlerin Ardından ismiyle yayınlanan ve 1897 yılında Paris’teki gerçek bir olaydan yola çıkılan dizi, büyük ilgi görmekte. O yıllarda bir kermeste çıkan yangında 120 kadının ölmesinin ardından, yangın yerindeki 3 kadının hayatlarındaki çarpıcı hikayeler konu ediliyor.

Alev Alev dizisinde de yine benzer bir hikayeden yola çıkılacak. Yaşanacak acı bir yangın olayı sonrasında Hazar Ergüçlü, Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadıkları üç kadının hayat hikayeleri, yaşadıkları olaylar konu alınacak.

Ay Yapım imzalı, ilk bölümüyle 5 Kasım Perşembe akşamı Show TV’de izleyiciyle buluşmaya gün sayan ‘Alev Alev’in ilk bölümündeki yangın sahnesi, dizi tarihinin unutulmaz anlarına adını yazdıracak.

Alev Alev dizisi bu akşam başlıyor! Yayına saatler kala oyunculardan sürpriz paylaşım 8

Cemre (Demet Evgar), Çiçek (Hazar Ergüçlü) ve Rüya (Dilan Çiçek Deniz) başta olmak üzere herkesin yaşamlarını sıfır noktasına çekecek ve kaderini değiştirecek yangının perde arkasında görkemli bir prodüksiyon yer alıyor.

Dizinin yayın öncesinde bir dergiye röportaj veren oyunculardan Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü, kendi resimlerinin olduğu derginin kapağını instagram sayfalarından paylaşarak bu akşamki ilk bölüme dikkat çektiler.

#AlevAlev bu akşam 20.00’de Show Tv’de başlıyor !! ????????????????
・・・
Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz… Üçü de oyunculuklarını paylaştıkları alanlarda; sinemada, televizyonda ve tiyatro sahnesinde parıldayan isimlerden. Bu üç kadın, Ay Yapım imzalı hepimizin heyecanla beklediği ve sezonun en iddialı yapımlarından biri olan ‘Alev Alev’de hem nefeslerimizi kesecek hem de pek çok kadına ilham verecek karakterlerle karşımıza çıkıyor. Demet, Hazar ve Dilan ile mücadelelerine ortak olacağımız Cemre, Çiçek ve Rüya’nın kulaklarını fazlasıyla çınlattığımız bir sohbet gerçekleştirirken; Büyük Londra Oteli’nin masalsı atmosferinde de Ayten Alpün’ün objektifinin eşliğinde renkli bir rüyaya daldık.
@temedragve @hazarerguclu @dilandeniz
#BeStyle7yaşında #güzelizmir

Fotoğraf : @aytenalpun
Styling : @hknylcn
Röportaj : @tugceorcunus
Fotoğraf Asistanları : @dorukugurluer
@dogacansayilkan @vinequeen
Dijital İçerik Direktörü : @tugceorcunus
Dijital İçerik Editörü : @naymanbatimor

Dilan Çiçek DENİZ & Hazar ERGÜÇLÜ
Saç : @feritbelli
Makyaj : @ecebirsen_

Demet Evgar
Saç : @feritbelli
Makyaj @fezialtun
Styling Asistanı : @firatgencdogan
Backstage Video : @serkanaydinlik

Alev Alev dizisi bu akşam başlıyor! Yayına saatler kala oyunculardan sürpriz paylaşım 9

İlk bölümde neler olacak?

Boş bir kum fabrikasının gerçek bir sarnıca dönüştürüldüğü yangın sahnesinin çekimleri 10 gün sürerken, toplam hazırlık ise tam 2 ayda gerçekleştirildi. Perde gibi en ince detayların bile sanat ekibinin hummalı çalışmasıyla özel olarak hazırlandığı sahne için kostüm ekibi kullanılan her kostümün pek çok yedeğini yaptı. Bazı günler kamera arkası ekiple birlikte toplam 400 kişinin çalıştığı sahne için yangın uzmanı, itfaiye ve de bir hastanenin yanık ünitesinde görev alan doktorlardan derinlemesine bilgi alındı.

Dünyadaki örneklerini aratmayacak ve üzerinden zaman geçse de konuşulacak bu sahnenin çekimleri sırasında oyuncular da izleyicilere yansıyacak o büyük heyecanı yaşadı.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve usta oyuncu Zuhal Olcay’ı buluşturan ‘Alev Alev’in etkileyici senaryosu Burcu Görgün’ün imzasını taşıyor. “Kadın olma” kavramını aşk, adalet, şiddet, eşitsizlik ve pek çok farklı tema üzerinden özgün yorumla ele alacak dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor.