Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisi reytinglerde nasıl başladı? Mucize Doktor mu Bir Zamanlar Çukurova mı birinci?

Alev Alev dizisi reytinglerde nasıl başladı? Mucize Doktor mu Bir Zamanlar Çukurova mı birinci?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık ekranda 3 dizinin borusunun öteceğini hemen söyleyelim. Zira Bir Zamanlar Çukurova güçlü hikayesi ve başarılı performansı ile 3. sezonuyla da yine çok güçlü. Mucize Doktor dizisi de geçen sezon olduğu gibi yine izleyici kitlesini korumayı başardı… Show TV’de ilk bölümü dün akşam yayınlanan Alev Alev dizisi ise müthiş bir iş olarak ekrana yansıdı.

Peki Alev Alev dizisinin reytingleri nasıl geldi? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Dizinin reyting sonuçlarının ilk bölüme göre iyi olduğunu söyleyebiliriz. İkinci bölümden itibaren de artış yaşanması çok muhtemel. Alev Alev güçlü bir hikaye ile 2 önemli dizinin olduğu perşembe akşamlarına daha ilk bölümden iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan,Cem Bender, Berkay Ateş ve Berker Güven gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin reytingleri olabileceğinin en iyisi değil. Ancak Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor ile bugüne kadar birçok dizinin mücadele edemediği gerçeği de ortada.

Alev Alev ile hem mücadele edebileceğini hem de güçlü bir rakip olabileceğini gösterdi. Alev Alev ilk bölümüyle totalde 5.84 reytingle 6. oldu. , AB’de 4.79 reytingle 5. sırada bulunan dizi, ABC1’de grubunda ise 5.45 reytingle 5. sırayı elde etti. Bu sonuçları son derece iyi bir başlangıcı işaret ettiğini hemen belirtelim.

Alev Alev dizisi reytinglerde nasıl başladı? Mucize Doktor mu Bir Zamanlar Çukurova mı birinci? 9

71.bölümüyle dün akşam ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterinin vedası vardı… Duygusal anların yaşandığı dizinin yeni bölümüyle tüm kategorilerde birincilik elde ettiğini hemen belirtelim. totalde 12.5 reyting alan dizi, ABC1’de 10’u geçti ve AB ise 8’e yaklaştı.

Mucize Doktor dizisi ise tüm kategorilerde ikincilik elde etti. Dizi 6.7 ile 7.9 arası reyting oranları ile gayet iyi durumda bulunuyor.

Alev Alev dizisi reytinglerde nasıl başladı? Mucize Doktor mu Bir Zamanlar Çukurova mı birinci? 10

Şayet Alev Alev dizisi vites yükseltir ise Mucize Doktor ile yarışabilir. Ayrıca Hünkar Yaman karakterinin ayrılmasının ardından Yılmaz’a hayat veren Uğur Güneş’in de Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılma ihtimali var. Yani atv dizisi güç kaybedecek ve bu durum reytinglere de yansıyabilir.

TRT1’in Cumartesi’den Perşembeye aldığı Kalk Gidelim ise hiçbir kategoride ilk 10 listesinde yer alamadı.

İşte 5 Kasım Perşembe akşamı ilk 10 program listesi:

Alev Alev dizisi reytinglerde nasıl başladı? Mucize Doktor mu Bir Zamanlar Çukurova mı birinci? 11