Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın şapka çıkartılan reytingleri, Mucize Doktor’un yükselişi, Alev Alev’deki düşündüren düşüş!

Bir Zamanlar Çukurova’nın şapka çıkartılan reytingleri, Mucize Doktor’un yükselişi, Alev Alev’deki düşündüren düşüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları dizi öğütme konusunda kanalların ders alması gereken bir gün ve Bir Zamanlar Çukurova’da bu günün zirvesindeki yapım… atv’nin 3. sezonu devam eden dizisi 81. bölümüyle yine herkese reyting dersi verdi. #ÖmrümBoyunca etiketiyle sosyal medyanın gündemine oturan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü dün akşam çok başarılı işlere imzasını attı.

Totalde 12’li oranları tutturan dizi, açık ara farkla birinci oldu. AB ve ABC1 gruplarında da çok iyi reytingler alan dizi bu hafta da tüm kategorilerde zirvenin sahibiydi… Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in ayrılmasına rağmen, 2 başrol oyuncusunu kaybeden dizinin hikayesi yine de çok güçlü. Hande Soral’ın da katıldığı dizinin her bölümü heyecan kasırgası şeklinde devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın şapka çıkartılan reytingleri, Mucize Doktor'un yükselişi, Alev Alev'deki düşündüren düşüş! 3

Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor ise geçen haftaya göre iyi oranlar elde etti. Reytinglerini total ve ABC1’de 8’e yükselten dizi adına Zerrin Tekindor’un transferinin iyi sonuçlar getirmesi dikkat çekiyor. Vuslat karakteri dizinin hikayesini hareketlendirdi ve izleyici ilgisi de arttı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın şapka çıkartılan reytingleri, Mucize Doktor'un yükselişi, Alev Alev'deki düşündüren düşüş! 4

Show TV’nin sevilen dizisi Alev Alev’in hem AB hem de ABC1’de düşüş yaşaması, total performansı ile güçlü göründüğü bir bölüm geride kaldı. Aslında duyguların kabardığı Ömer ve Rüya karakterlerinin öne çıktığı, Cihangir Ceyhan’ın şarkı söyleyerek göz doldurduğu bir bölümün AB’de 3’lü seviyelere kadar inişi düşündürücü oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın şapka çıkartılan reytingleri, Mucize Doktor'un yükselişi, Alev Alev'deki düşündüren düşüş! 5

Star TV’nin anlamsız bir şekilde gününü Perşembe’ye aldığı Akrep dizisinin 2’li reyting oranlarına gerilemesi, kanalın aldığı kararın yanlışlığını da ortaya koydu. Sol Yanım’dan sonra Akrep için de artık yeni gün kararı final yolunu açan bir gelişme olarak değerlendirilmeye başlandı.

Kanal D’de son kez ekrana gelen Babam Çok Değişti isimli komedi dizisinin de finalde çok düşük oranlar alması, Kanal D’nin projede fazlaca ısrar etmesi, dikkat çeken bir başka detaydı. Oysa ki Kanal D, Yeni Hayat dizisi için bile Babam Çok Değişti kadar ısrarcı olmamıştı.

İşte 28 Ocak Perşembe günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova'nın şapka çıkartılan reytingleri, Mucize Doktor'un yükselişi, Alev Alev'deki düşündüren düşüş! 6