Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya’ya göre Üç Kız Kardeş dizisi kalpleri sızlatacak bir sezona başlıyor!

Özgü Kaya’ya göre Üç Kız Kardeş dizisi kalpleri sızlatacak bir sezona başlıyor!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonuyla Kanal D’ye yine güçlü reytingler kazandırma konusunda iddialı gözüküyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, iki başarılı sezon geçirdi.

Etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin 3. sezonu için de önemli yenilikler yapıldı. Senaryonun farklı bir noktaya doğru izleyicileri sürükleyeceği bir dönemin geldiğinin işaretlerini başrol oyuncuları Özgü Kaya ile Berker Güven verdi.

Türkan ve Somer’in fırtınalı aşkından ziyade sevgi ve aşkın önemini sorgulatacak. Dizide Türkan’ın büyük aşkı ve çocuğunun babası Somer’i tercih edip etmeyeceği merakla bekleniyor. Bu arada Gökberk Demirci’nin canlandırdığı Kartal karakteri de Türkan’ın kafasını karıştırıyor. Aşk üçgenini yaşanacağı dizinin yeni sezonu için oyuncular da çok iddialı.

“Üç Kız Kardeş bu sezon kalbimizi sızlatacak” diyerek hikayenin gücünden bahseden Özgü Kaya, yeni sezon öncesi duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Bu sezon tanıtımımızdan da anlayacağımız üzere aşk mı sevgi mi ikileminde çok kalacağımız, kardeşlik ve aile kısmında da kalbimizin sızlayacağı bir yıl olacak. İzleyicimiz iki sezondur bizi yalnız bırakmadı, müthiş sevgisi ve desteğiyle Ayvalık’taki hikayemize ortak olmaya devam ediyorlar. Bizler için çok gurur verici. Yeni sezonu heyecanla bekliyorum.”

Berker Güven ise yeni sezonu, “Acıların ve keşkelerin ön planda olduğu bir sezon olacak” şeklinde tarif ediyor.

Dizinin zaman atlaması ile başlayacağını belirten oyuncu, “Türkan’ı hala unutamamış ve geçmişiyle yüzleşen bir Somer ile karşılaşacağız. İçlerindeki acıların ve keşkelerin ön planda olduğu bir sezon olacak. İzleyenleri heyecanlı bir sezon bekliyor” diye konuştu.

Üç Kız Kardeş ‘in oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş sürprizlerle dolu yeni sezonuyla 19 Eylül Salı 20.00’de Kanal D’de başlıyor!