Ana sayfa Dizi İzle Alev, Ali Osman’a gidiyor! – Ağlama Anne 1. Bölüm

Alev, Ali Osman’a gidiyor! – Ağlama Anne 1. Bölüm

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle 7 Ekim Pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelen Ağlama Anne dizisi, beğeni topladı. Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrolündeki dizinin ikinci bölümü de merakla bekleniyor. Dizinin ilk bölümünden görüntüler youtube’daki resmi kanalından paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Ağlama Anne 1. Bölüm Özeti:
Damla, ablası Alev’in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep’e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep’e tüm hayatını adamış, babası Hasan’ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep’i kaybetme tehlikesiyle

karşı karşıyadır. İyi halden erken tahliye olan Alev’in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla’nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır!

Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep’i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep’in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev’in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep’in babası olan oğlu Adnan’ın Zeynep’i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan’ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)