Ana sayfa Dizi Haberleri Alevlerin Ardında dizisine yeni bir isim daha katıldı…

Alevlerin Ardında dizisine yeni bir isim daha katıldı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in dizisi Alevlerin Ardında’nın yerli versiyonu aynı isimle Show TV için çekiliyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir yapım olan diziye yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizide, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Demet Evgar başrollerde oynuyorlar.

Kadın ağırlıklı başrol kadrosu izleyenlerin dikkatini çekerken, hikayesiyle de ekranın iddialı yapımlarından birisi olacağı anlaşılıyor. Dizinin hazırlıkları sürüyor ve çekimlerinin de bir süre önce başladığı konuşulmakta. Dizide Toprak Can Adıgüzel ve Cem Bender’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde Fatih Çetintaş’ın katıldığı öğrenilmişti.

Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yaptığı diziye bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Daha önce Takım: Mahalle Aşkına, Gayrimeşru, Çukur, Dudullu Postası ve Bizim İçin Şampiyon yapımlarında da rol alan Ergün Metin de dizide rol alacak isimler arasına katıldı.

Alevlerin Ardında dizisine yeni bir isim daha katıldı... 7

Peki kimdir Ergün Metin ?

24 Mart 1985 Malatya doğumlu. 2004 yılında Ege Üniversitesi Uzay Bilimleri bölümünde okumak üzere İzmir’ e geldi. Ardından 2008 yılında buradaki eğitimini bırakarak Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünü kazandı. 2010-2013 yılları arasında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda birçok oyunda görev aldı. 2015 yılında İstanbul’a geldi. Bir İstanbul Masalı, Çukur, Yeşil Deniz, Aşk ve Mavi, Şampiyon: Bold Pilot gibi TV ve sinema projelerinde yer aldı. Aynı zamanda İstanbul Devlet Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul ve Semaver Kumpanya’ da çeşitli oyunlarda görev alan Ergün Metin Semaver Kumpanya’ nın halihazırda devam eden “Cardenio” adlı oyununda yer almaktadır.