Ana sayfa Sosyal Medya Aleyna Solaker, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz’in kalp bıraktıran pozları!

Aleyna Solaker, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz’in kalp bıraktıran pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular tatil halleri ile instagram hesaplarından paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Kırgın Çiçekler dizisiyle şöhret olan Aleyna Solaker, güzelliği ile beğenileri toplayan Hande Erçel ve son dönemin etkili isimlerinden Dilan Çiçek Deniz, üst üste paylaşımlarla dikkatleri çekti.

En son Hizmetçiler dizisinde izlediğimiz Aleyna Solaker, yapımın 3 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşamıştı. Pandemi nedeniyle dizi iptal edilirken, genç oyuncu şimdilerde tatil keyfi yapıyor. Aleyna Solaker’in mayolu pozu ise hayranlarından büyük beğeni aldı.

Aleyna Solaker, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz'in kalp bıraktıran pozları! 9

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolde yer alan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrılığı ile gündem olmuştu. Oyuncu, dizideki başarılı performansı ile göz doldururken, vakit buldukça da tatil yapıyor.

Aleyna Solaker, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz'in kalp bıraktıran pozları! 10

Yarına Tek Bilet filminin ardından Yarım Kalan Aşklar isimli dizide rol alan Dilan Çiçek Deniz, Marie Claire dergisine verdiği özel pozlarıyla da göz doldurmaya devam ediyor. Üç ünlü oyuncunun paylaşımlarına da hayranları kalp bıraktı.

Aleyna Solaker, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz'in kalp bıraktıran pozları! 11