Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizi hayranları ikinci kez hayal kırıklığı yaşıyor!

Bay Yanlış dizi hayranları ikinci kez hayal kırıklığı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinde etkileyici dokunuşlar zamanı… Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini buluşturan Bay Yanlış dizisi, Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 31 Temmuz Cuma günü bayram dolayısı ile 6. bölümü yayınlanmayan dizi, hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Birçok dizi hayranı neden yayınlanmadığı yönünde sosyal medyada mesajlar paylaştı ve sitem etti. Halbuki, bayram ekranında Kalk Gidelim, Gençliğim Eyvah gibi diziler ara vermediler… Bay Yanlış dizisinin 1 hafta ara vermesi doğru bir karar mıydı, tartışılıyor.

Ayrıca dizinin yeni bölümüne ısındırmak amacıyla yayınlanan fragmanlar da önemli. İzleyiciler bu fragmanları heyecanla ve merakla bekliyor. Bugün Bay Yanlış ve Fox TV hesaplarından daha önce paylaşılan 6. bölüm fragmanlarının aynısının yayınlanması bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı. İlk olarak 27 Temmuz’da paylaşılan görüntüler, 1 Ağustos Cumartesi günü tekrar verildi. İzleyiciler yeni bölümden yeni görüntüler beklediklerini belirten yorumlar yaparak eleştirilerini sıraladı.

Dizinin yeni bölümünde Ezgi ve Özgür karakterlerinin aşk dokunuşlarını izleyeceksiniz. Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizi hayranları, sosyal medyada bu aşk dokunuşlarına dikkat çekiyor.

Peki Bay Yanlış dizisinin reytinglerini yükseltmek için Ezgi ve Özgür arasındaki aşk dokunuşlarının etkisi olacak mı? Biraz zor ama yine de izleyicilerin sadakati noktasında diziye artık aşkın her halinin yansıması gerektiği de ortada… Bakalım 7 Ağustos Cuma günü yayınlanacak 6. yeni bölümde beklentiler karşılanacak mı?