Ana sayfa Dizi Haberleri Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın dizideki kimyası çok güzel!

Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın dizideki kimyası çok güzel!

tarafından ker_def

Kalbimin Sultanı dizisi bazı izleyicileri çok eğlendirdi, bazıları ise diziyi Muhteşem Yüzyıl’ı kopyaladığı eleştirisiyle karşıladı…

Ali Ersan Duru’nun hayranları diziye sahip çıktı… Aleksandra Nikiforova ismi ise Kalbimin Sultanı ile gündemimize girdi…

Sıcacık bir saray komedisi olan dizi, romantik yönleriyle de izleyiciyi çekebilecek bir yapım.

Ancak 1. bölümün reytingleri kötü geldiği için dizinin akıbeti hakkında bir şey söylemek zor.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan da dizinin Çarşamba akşamı ekrana gelecek 2. bölümünün önemine işaret etti.

İşte Oya Doğan’an “Sarayın romantik komedisi” başlıklı yazısındaki detaylar:

Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova'nın dizideki kimyası çok güzel! 7

Osmanlı romantik komedisi olan Kalbimin Sultanı dizisi çarşamba akşamı Star TV’de başladı.

Maya Productions International-Burhan Özkan’ın yapımcılığını, Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın senaristliğini, Kerem Çakıroğlu ve Eda Teksöz’ün yönetmenliğini üstlendiği dizide; Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncer Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz, Açelya Devrim Yılhan ve Itır Esen rol alıyor. Bir tesadüf sonucu tanışan Sultan Mahmut ve Rus öğretmen Anna’nın atışması kayıktan saraya taşınıyor.

Saraya genç bir muallime olarak gelen Anna tüm dengeleri değiştiriyor. Tüm kodlarıyla romantik komedi olan ve merkezine aşkı koyan dizinin, arka planında ise Yeniçeri’ye savaş açan bir padişah var.

KALBİMİN SULTANI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ben izlerken eğlendiğim çok yer oldu. Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın kimyasını da çok beğendim. Ama o kostümlerle, o sarayda böyle şeyler olur mu diye de düşünmeden edemedim. Malum bizim ülkede Osmanlı’ya dair en ufak bir şeyi yanlış yaptığınızda olay oluyor.

Dizinin reytingleri oldukça düşük geldi. Bayram öncesi başlaması mı etkiledi, yoksa seyirci diziyi sevmedi mi anlayamadık. O nedenle işin özü çarşamba akşamı ekrana gelecek ikinci bölümüyle ortaya çıkacak.