Ana sayfa Dizi Haberleri Ali Vefa olmak kolay değil! Taner Ölmez zorlu bir süreçten geçti!

Ali Vefa olmak kolay değil! Taner Ölmez zorlu bir süreçten geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından birisi de kuşkusuz Mucize Doktor dizisinde yarattığı Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez. Savant sendromlu doktoru harika bir performans ile canlandıran Ölmez, dizinin de reyting rekortmeni olmasının ana sebeplerinden birisi.

Geçen sezon Söz dizisinde Melisa karakterine hayat veren ünlü Ece Ceşmioğlu ile aşk yaşamakta olan oyuncu, dizideki rol için büyük mücadele vermiş. Ölmez, yaptığı açıklamada rolden haberdar olunca talip olduğunu belirtti ve şöyle konuştu:

“Böyle bir rolden haberdar olunca yapımcının yanına gittim ve Allah’ın emri Peygamberin kavliyle istedim. ‘Bu rolü bana verin’ dedim. ‘Bu çocuğu ben oynamak istiyorum. Eğer bana vermeyecekseniz de ne olur rolü alan oyuncu role otizmli çocuklarla çalışsın’ dedim”

Ali Vefa karakterine de özel bir çalışma ile hazırlanan oyuncu, otizmli çocuklar ile yüzleşti. Onların bulunduğu alanlarda uzun süre gözlemler yaptı.

Ali Vefa olmak kolay değil! Taner Ölmez zorlu bir süreçten geçti! 7

Yaşadığı bu deneyimden hem çok etkilenen hem de değerli bilgiler edinen Taner Ölmez, sonrasında da Ali Vefa olarak ekranda boy gösterdi ve başarısıyla da takdir topladı.