Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu evleniyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu evleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5.sezonuyla ekrandaki başarılı yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 5.sezonuna katılan Naz Elmas, Sevda Meftun karakterine hayat vermekte.

Ünlü oyuncunun EDHO’ya gelişine önce çok sevinen izleyiciler, sonrasında sıklıkla eleştirerek hem Sevda karakterinin anlamsızlığını hem de Naz Elmas’ın performansının yeterli olmadığı vurgusunu sosyal medyada sürekli dile getiriyor. Her ne kadar EDHO hayranlarının bir bölümü Naz Elmas’ı beğenmese de ünlü oyuncu bu yapımda olmaktan çok memnun.

Sosyal medyadan sürekli setten paylaşım yapan oyuncu, mutluluğunu da bu şekilde ifade ediyor. Naz Elmas, özel hayatında da önemli bir adım atacak.

52 yaşındaki sevgilisi iş insanı Erol Özmandıracı ile 4 aydır aşk yaşayan Elmas’ın ikinci kez nikah masasına oturacağı ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu evleniyor! 7

Günaydın’dan Bülent Cankurt’un haberine göre; şimdilerde ATV’de yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan Naz Elmas, 15 Aralık’ta Esma Sultan Yalısı’nda görkemli bir düğünle dünya evine girecek.