Ana sayfa Dizi Haberleri Aliço iyiymiş, Çukur’dan iyi prim kasılır! Menajerimi Ara’dan yeni taktik!

Aliço iyiymiş, Çukur’dan iyi prim kasılır! Menajerimi Ara’dan yeni taktik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi müthiş bir ilgi gördü. Menajerlerin ve oyuncuların dünyasının anlatıldığı Star TV’nin dizisi, beklenmedik derece de izleyicileri kendisine adeta bağladı… Dizinin ilk 5 bölümlük performansı bir harikaydı… Reytinglerde de iyi oranlar yakalayan Star TV’nin dizisi, bu sezonun en farklı işlerinden birisi oldu.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşe Nil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin taktikleri de dikkat çekiyor… Hem ünlü isimleri kendileri olarak ağırlayan dizi, hem de günümüz ünlülerine yaptığı dokundurmalarla izleyicinin ilgisini üzerine çekiyor.

Bir başka detay ise ünlüler dünyasının iç yüzüne ayna tutması… Zira olaylar ve kişiler farklı olsa da dizide yananların gerçek hayatta da yaşandığı gerçeğini herkes biliyor.

Menajerimi Ara dizisinden yeni bir taktik daha geldi. Bu sefer de dizi karakterleri üzerinden dikkat çekecek. Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu’nun konuk olacağı 6.bölüm yeni taktiğin izlerini göreceksiniz.

Rıza Kocaoğlu’nun kendisini Aliço sandığı anları izleyeceksiniz. Bu durum da gerçek hayatta rolden çıkamayan oyunculara bir gönderme olarak değerlendiriliyor.

İzleyiciler, “Aliço iyiymiş, Çukur’dan iyi prim kasılır” diyerek Menajerimi Ara’nın 6. bölüm fragmanındaki yeni taktiği hemen fark etti.