Ana sayfa Dizi Haberleri Aliço’nun Yamaç’a getirdiği bilgi, her şeyi değiştirecek! Çukur’da gerilimin dozu yükseliyor!

Aliço’nun Yamaç’a getirdiği bilgi, her şeyi değiştirecek! Çukur’da gerilimin dozu yükseliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinin 2. sezon 14. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizi, sürpriz gelişmelerle ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde Vartolu, Çeto ve Mahsun’a aralarında bir hain olduğunu söyleyerek Ersoy’u ima ediyor. Odada bulunan Ersoy, silahını çekip Vartolu’nun alnına dayıyor.

Bu arada eve giden Selim, annesini karşısında sağlıklı bir şekilde görünce büyük bir şok yaşayacak.

Cumali ise çok güvendiği adamının ihanetine uğradığını, onun Çeto’nun ekibinden olduğunu bulduğu yüzükle anlıyor ve onu boğmaya çalışıyor.

Aliço'nun Yamaç'a getirdiği bilgi, her şeyi değiştirecek! Çukur'da gerilimin dozu yükseliyor! 7

Aliço ise Yamaç’a çok önemli bir bilgi getiriyor. Çeto’nun evinden çıkan çöpleri karıştıran Aliço, bebek bezi buluyor ve bunu Yamaç’a getiriyor. Yamaç, ne olduğunu sorunca da Saadet’in bebeğinin olduğunu söylüyor.

Yamaç, bunu duyduktan sonra nasıl bir plan yapacak? Vartolu’nun çevirdiği gizli işlerin nedenini sonunda anlayacak ve harekete geçecek mi?

Çukur 2. sezon 14. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çukur’un çocuklarının Karakuzular’ın elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.