Ana sayfa Dizi Haberleri Alihan, Halit konusunda çok büyük bir hata mı yaptı? Yasak Elma ters köşe yaparsa şaşırmayın!

Alihan, Halit konusunda çok büyük bir hata mı yaptı? Yasak Elma ters köşe yaparsa şaşırmayın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın 27. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat’un rol aldıkları dizinin yeni bölümünde Alihan, Zerrin’e Halit’in annesi ile ilişki yaşadığını anlatıyor ama Zerrin onu evden kovuyor.

Alihan, Zeynep ile konuşup arayı düzeltmek istese de Zeynep çok kararlı ve geri adım atmayacak.

Bu arada Zerrin’in Halit’le konuştuğu ve Halit’in Alihan’ın neden kendisini bitirmeye çalıştığı ortaya çıkıyor. Ancak tanıtımda olayın başka bir yere gittiği görülüyor ve herkesin aklına “Acaba Alihan’ın annesi ile gördüğü o adam gerçekten Halit miydi?” sorusu gelmekte.

Alihan, Halit konusunda çok büyük bir hata mı yaptı? Yasak Elma ters köşe yaparsa şaşırmayın! 7

Alihan büyük bir hata mı yaptı? Bu sorunun yanıtını yeni bölümde öğreneceğiz.

Yıldız ise Halit ile tartışıyor ve Sapanca’ya Kemal ile buluşmaya gidiyor. Ancak hiç beklemediği anda Halit, oteldeki odanın kapısına geliyor. Yıldız ve Kemal yakalanacak mı?

İşte 27. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.