Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz başrolde, oyuncu kadrosu çok iyi ve Bir Peri Masalı dizisi herkesin yüzüne ayna tutacak!

Alina Boz başrolde, oyuncu kadrosu çok iyi ve Bir Peri Masalı dizisi herkesin yüzüne ayna tutacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda en hızlı kariyer çıkışlarından birisini gerçekleştiren kadın oyuncular arasında Alina Boz da bulunuyor. Yer aldığı dizilerdeki etkileyici oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen oyuncunun yeni dizisi de bu nedenle çok konuşuluyor.

Medyapım gibi iddialı bir yapım şirketi tarafından hazırlanan ve günümüz dünyasında birçok kişinin kısa yoldan zengin olup, lüks bir hayat yaşama hayalini ekrana taşıyacak olan Bir Peri Masalı dizisinin ilk bölümünü 28 Eylül Çarşamba akşamı izleyebileceksiniz. Fox TV’de yayınlanacak olan dizi aslında geçen hafta başlayacaktı ama bilinmeyen bir nedenle bir hafta ertelendi. Bu erteleme nedeniyle de Kanal D’nin yeni başlayan O Kız dizisi çarşamba rekabetinde izleyicilere kendisini sevdirerek büyük bir avantaj elde etti.

Alina Boz başrolde, oyuncu kadrosu çok iyi ve Bir Peri Masalı dizisi herkesin yüzüne ayna tutacak! 8

O Kız dizisinin ardından bu hafta Bir Peri Masalı’nın da yayınlanması ile birlikte çarşamba rekabeti bir hayli sert geçmeye başlayacak. Reytingler iki yeni dizinin geleceği hakkında bize fikir verecek. Peki Bir Peri Masalı nasıl bir dizi? Alina Boz hayranları heyecanla ilk bölümü bekliyor ve Zeynep karakteri de birçok kişinin kendisine ayna tutmasına neden olacak.

Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Bir Peri Masalı”, 28 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Alina Boz başrolde, oyuncu kadrosu çok iyi ve Bir Peri Masalı dizisi herkesin yüzüne ayna tutacak! 9

Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakteri ile büyük çıkış yapan Tarık Emir Tekin de bu başarısının karşılığını Bir Peri Masalı dizisinin başrol erkek oyuncusu olarak aldı. Genç oyunu için de Alina Boz ile partner olmak, önemli bir sınav niteliği taşıyacak.

Dizi, “Hayat neden benim yüzüme hiç gülmedi?” diye düşünen Zeynep karakterininhikayesi etrafında dönecek. Zeynep’in karşısına bir gün ansızın bir çanta dolusu para çıkınca, bulduğu bu parayla kendisini baştan aşağı yeniden yaratacak ve yeni kişiliğiyle cemiyetin içine karışacak. Peki bundan sonra her şey Zeynep’in hayalini kurduğu gibi mi gelişecek?

Dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. İşte tüm oyuncular: Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan.”

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Peri Masalı ilk bölümüyle 28 Eylül Çarşamba akşamı büyük bir sınava çıkacak ve Alina Boz hayranları da ilk buluşmanın heyecanını yaşıyor.