Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz reklam yaptı, herkes Maraşlı’nın sözleriyle yanıt verdi!

Alina Boz reklam yaptı, herkes Maraşlı’nın sözleriyle yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları ve dizi yapımcıları için artık sosyal platformlar üzerinden de yapımlarını izletmek, ilgi gösterilmesini sağlamak önemli avantajlar sağlıyor. Bu noktada da her dizi için youtube’da kanallar açılıyor ve sahneler, bölümler, fragmanlar yayınlanıyor. Maraşlı dizisi için de youtube’da bir kanal açıldı. Kısa sürede de 250 bin aboneye ulaşılan bu kanal üzerinden birçok video yayınlanıyor.

Maraşlı dizisinin youtube kanalının daha fazla aboneye ulaşması için de Alina Boz kısa bir reklam yaptı. Elinde telefonu ile Maraşlı dizisiyle ilgili youtube’da yapılan yorumları okuduğunu belirten oyuncu, böylece hayranlarını dizinin youtube kanalını izlemeye davet etti.

Alian Boz’un bu davetinin yer aldığı videoya bırakılan yorumlar ise bir hayli komik oldu. İzleyiciler, Maraşlı karakterinin ağzından “Bayan benim için yorumları okumanız değil sizin güvenliğiniz önemli” diye yazdı. Benzer şekilde esprili farklı yorumlar da dikkatleri çekti.

Bir başka izleyici de benzer bir yorumda bulundu: “Bayan ben sizin yorumlarınızdan sorumlu değilim ben sizin güvenliğinizden sorumluyum.”

“Bayan, her dizi ilk andan itibaren sevilmez. “Maraşlı” hariç” diye mesaj yazan dizi hayranları, özellikle Alina Boz’a olan hayranlıklarını dile getiren yorumlarda da bulundu.

Aslında bu yorumlar Maraşlı dizisinin diyaloglarının kısa sürede izleyicileri ne kadar çok etkilediğini de anlatan güzel örnekler oldu. İzleyiciler ayrıca başrolde Burak Deniz -Alina Boz ikilisinin olmasından da çok memnun. Birbirlerine çok yakışan ikilinin, aralarındaki uyum ve enerji de daha ilk bölümden itibaren hemen kendisini hissettiriyor ve başarıda da önemli bir pay olacaktır.