Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül yüzünü gösterdi, sağlık durumunu anlattı, hayranlarına mesaj yolladı

Neslihan Atagül yüzünü gösterdi, sağlık durumunu anlattı, hayranlarına mesaj yolladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncu, 2021 yılında da sosyal medyada hiç paylaşım yapmadı. Hayranları da meraklandı ve durumunun nasıl olduğunu sürekli sordu. Atagül, tedavisinin devam ettiğini belirttiği kısa bir video mesajını instagram hikaye bölümünden yayınlayarak uzun bir aradan sonra hayranlarına kendisini gösterdi.

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan ve doktorların dinlenmesini tavsiye ettikleri Neslihan Atagül, sete çıkamayacak duruma gelince yapım şirketi ile anlaşarak Sefirin Kızı dizisine veda etti. Diziden ayrılması sosyal medyada çok konuşuldu.

Neslihan Atagül’ün hayranları, sağlık durumunu da çok merak etti ve yüzünü göstermesini istedi. Ünlü oyuncuda sosyal medyadan kendisine mesaj yazan, iyi dileklerde bulunan tüm hayranlarına teşekkür için kısa bir video mesajı yayınladı.

İyi olduğunu ifade eden ama dinlenmesi gerektiğini söyleyen Neslihan Atagül’ün yaptığı açıklama takipçileri tarafından da ilgiyle karşılandı.

İşte ünlü oyuncunun video mesajındaki sözleri: “Selamlar herkese, öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için binlerce kez teşekkür ediyorum. Çok incesiniz, beni yalnız bırakmadınız. Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum bu arada. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hala var, biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim. ”