Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’i bir araya getiren Zengin Kız’da önemli değişiklik!

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’i bir araya getiren Zengin Kız’da önemli değişiklik!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en parlak oyuncularından Alina Boz’u, Sadakatsiz dizisiyle büyük bir çıkış yapan Tarık Emir Tekin’le bir araya getiren Zengin Kız dizisiyle ilgili hazırlıklar tam gaz sürüyor. Yakında sete çıkması beklenen dizide çok önemli bir değişiklik yapıldı.

Fox TV için Med Yapım tarafından çekilen Zengin Kız isimli dizide başrolde genç oyuncular Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’e usta isim Nazan Kesal eşlik edecek. Çok yakında sete çıkması beklenen dizide Alina Boz bir bebek bakıcısını canlandıracak.

Sete çıkmaya az kala diziyle ilgili hazırlıklar son hız devam ederken bu arada dizide önemli bir değişiklik yapıldı. Dizinin ilk açıklanan Zengin Kız olan ismi Kupa Kızı olarak değiştirildi. Dizi bundan böyle Kupa Kızı adıyla anılacak.

En son Maraşlı ile ekrana gelen Alina Boz, Kupa Kızı dizisiyle uzun bir aradan sonra nihayet hayranlarının karşısına kavuşacak. Alina Boz, Maraşlı dizisiyle rüştünü ispatladıktan sonra dizi setlerine ara vermiş, Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde rol almıştı.

Alina Boz’un Kupa Kızı dizisiyle bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı belirtiliyor. Fakirlikten zenginliğe doğru bir hikayenin içinde yer alacak olan Zeynep karakterinin bu yolculuğu, günümüz dünyasının da en çok ilgi çeken hikayelerinden birisini anlatıyor.

Kupa Kızı, Alina Boz’un dizideki partneri Tarık Emir Tekin’in ise ikinci dizi deneyimi olacak. Londra’da oyunculuk okudukta sonra Türkiye’ye dönen ve Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini başarıyla canlandıran Tarık Emir Tekin, Kupa Kızı dizisinde ilk kez başrolde yer alacak.